Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με το Netflix με σκοπό την παραγωγή μιας νέας σειράς από ανωτέρου επιπέδου επεισόδια που θα του παρέχουν ένα τεράστιο και παγκόσμιο βήμα μετά την έξοδό του από το Λευκό Οίκο.

Η συμφωνία που συζητείται

Οι όροι της συμφωνίας που συζητείται (δεν είναι όμως ακόμα οριστική), το Netflix θα πληρώνει τον Barack Obama και τη σύζυγό του, Michelle, για αποκλειστικό περιεχόμενο που θα παρέχεται στο κοινό μόνο από την πλατφόρμα του Netflix. Ο αριθμός των επεισοδίων και η αυστηρή μορφή τους δεν έχει αποφασιστεί ακόμα!

Γιατί το κάνει αυτό ο Obama

Να σημειώσουμε πως ο Barack Obama δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Netflix για να απαντήσει στις πράξεις, τις τακτικές και την πολιτική του D. Trump. Αντί αυτού πρόκειται για μια storytelling σειρά στην οποία η οικογένεια του πρώην πλανητάρχη θα αφηγείται κυρίως εμπνευστικές ιστορίες κι εμπειρίες που έχουν βιώσει.

Η συμφωνία αυτή πρόκειται να δώσει στον Obama μια μοντέρνα και ιδιαίτερη μέθοδο επικοινωνίας με παρόμοιο κοινό με εκείνο που απευθύνεται από τα social media. Να σημειώσουμε πως έχει 101 εκ. ακόλουθους στο twitter και 55 εκ. likes στη σελίδα του στο Facebook.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν, και σε ποιο βαθμό θα έρθουν σε συμφωνία Netfix και Barack Obama.

πληροφορίες: New York Times

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ