Ανακαλύψτε το Μοναδικά Δικό Σας Latte ρόφημα μόνο στα Starbucks

Αυτή την Άνοιξη, το Latte έχει την τιμητική του στα Starbucks, με νέες πινελιές και κλασικές αγαπημένες γεύσεις. Τα Starbucks μας προ(σ)καλούν να «μυηθούμε» σε μια πλούσια γευστική εμπειρία γνωριμίας εκ νέου με το Starbucks Latte, και να επιλέξουμε το Μοναδικά Δικό μας Latte, που μπορούμε να το απολαύσουμε με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους.

Ανακαλύψτε σε όλα τα καταστήματα Starbucks, δύο σκανδαλιστικές επιλογές Latte για περιορισμένο χρονικό διάστημα:

Νέο Salted Toffee Macadamia Latte

Ισορροπημένος συνδυασμός εκλεκτού espresso, γάλακτος στον ατμό με σιρόπι ξηρών καρπών. Η αποκορύφωση της απόλαυσης ολοκληρώνεται με επικάλυψη σαντιγί και sauce αλμυρής καραμέλας.

Burnt Caramel Latte

Η επιστροφή του Burnt Caramel Latte είναι γεγονός! Πλούσιος espresso «παντρεύεται» με βελούδινο γάλα και σιρόπι καμένης καραμέλας. Στην κορυφή, ως πραγματικός βασιλιάς, φορά ένα στέμμα φτιαγμένο από σαντιγί και sauce καμένης καραμέλας.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να ζητήσετε από τους baristas των Starbucks να σας φτιάξουν το μοναδικά δικό σας Starbucks Latte όπως ακριβώς θα το προτιμούσατε; Πως μπορεί να γίνει αυτό; Είναι απλό: επιλέγοντας την ένταση και ποικιλία καφέ, επιπλέον γεύση από διαφορετικά σιρόπια και φυσικά γάλα, πλήρες ή άπαχο, αλλά και εναλλακτικές όπως το γάλα σόγιας και καρύδας, και πλέον το νέο Γάλα Αμυγδάλου. Το γάλα αμυγδάλου ταιριάζει αρμονικά σε κάθε ρόφημα με βάση τον espresso προσδίδοντας του μια κρεμώδη και απαλή γεύση αμυγδάλου, ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανική εναλλακτική μαζί με το γάλα σόγιας και καρύδας για τις ημέρες νηστείας.

Η άνοιξη στο ποτήρι μας έρχεται στα Starbucks και με την ποικιλία καφέ Three Region Blend, για καφέ στο σπίτι και ως δεύτερη επιλογή espresso για όλα τα ροφήματα που απολαμβάνουμε στα καταστήματα. Ξεχωριστός συνδυασμός κόκκων καφέ και από τις τρεις περιοχές της ζώνης του καφέ (Λατινική Αμερική, Αφρική / Αραβία και Ασία / Ειρηνικό). Αυτό το χαρμάνι αποτελεί την επιτομή και την τέλεια συντροφιά για μια απολαυστικά ηλιόλουστη μέρα, με νότες λουλουδιών, εσπεριδοειδών (κίτρου) και βοτάνων και μέτριο σώμα.

Ανοιξιάτικα μοτίβα και ombre χρωματισμοί έχουν «ανθίσει» στις προτάσεις αξεσουάρ καφέ αυτής της περιόδου, για να προσθέσουν χρώμα στις μέρες που μεγαλώνουν.

Κάθε ρόφημα που απολαμβάνουμε καθημερινά στα Starbucks είναι Μοναδικά Δικό μας:

  • Φτιαγμένο με πάθος για τον καφέ και δέσμευση για τελειότητα
  • Όπως ακριβώς το θέλουμε
  • Με το όνομά μας, ή /και το δικό μας προσωπικό μήνυμα
  • Από τον δικό μας barista
  • Στα δικά μας Starbucks