Η μεγάλη προσέλευση και η θερμότατη υποδοχή, που το κοινό της Θεσσαλονίκης επιφύλαξε στον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο και στην stand up comedy special «Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.?!», οδήγησε το Θέατρο Αθήναιον στην δεύτερη παράταση παραστάσεων. Επιπλέον παραστάσεις, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 21:30 στο Θέατρο Αθήναιον.

O Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ένας από τους παλαιότερους εκπροσώπους της stand up comedy σκηνής, με πλούσια σκηνική και τηλεοπτική παρουσία, παρουσιάζει την stand up comedy special με τίτλο: «Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !» που αποτελεί μια καυστική, σατιρική και χιουμοριστική επιτομή της καθημερινότητας.

Ξεκινάει με τη κλισέ ερώτηση: «τι κάνεις; – Καλά!», συνεχίζει με το… απελπιστικό «δόξα τω Θεώ υπάρχουν και χειρότερα» και περνάει από το κόσκινο της κωμωδίας: το… επάγγελμα του κωμικού, του… ζητιάνου, του σερβιτόρου, τις στάνταρ ατάκες που όλοι λέμε, τις προλήψεις, τις «σοφές» παροιμίες μας, ενώ με πολύ εύστοχο τρόπο σατιρίζει επωνύμους και celebrities, μας μαθαίνει τη σχέση έχουν οι… γοργόνες με τις… ΚΝΙΤΙΣΣΕΣ, γιατί οι γέροι συμπεριφέρονται τόσο παράδοξα, φτάνοντας μέχρι το σύγχρονο bulling! Πως συνδέονται όλα αυτά; Ο Κωνσταντίνος – γνωστός και ως Ράβνιω- έχει τη μυστική φόρμουλα… Ελάτε να δείτε μια παράσταση, με πολλά γέλια, πρωτότυπα καταιγιστικά αστεία και πρόταση… Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!

Με την υποστήριξη του συλλόγου αποφοίτων του 5ου γυμνασίου – λυκείου Θεσσαλονίκης.

Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !

αποσπάματα από την παράστασή μου " Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ στο Μουσικό Kουτί / Mousiko Kouti. ραντεβού στο @Θέατρο Αριστοτέλειον 4 και 11 Ιανουαρίου 2019! πάμε να το γεμίσουμ εκαι να γιολάρουμε!

Gepostet von Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος – Konstantinos Ravniotopoulos am Freitag, 20. April 2018

 

 

info
Χώρος: Θέατρο Αθήναιον / Μικρή Σκηνή (Βασιλίσσης Όλγας 35)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 832 060 (Θέατρο Αθήναιον) και 2310 262 051 (Θέατρο Αριστοτέλειον)
Παραστάσεις: 22 και 23 Φεβρουαρίου 2019
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά
Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr | 10€
Περισσότερα: https://www.facebook.com/theatroathinaion/

Παραστάσεις

3 other dates:

από έως
από έως