Ο Ηρακλής Μήλας είναι, χωρίς καμία υπερβολή, ένας από τους σπουδαιότερος φωτογράφους που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή στον τόπο μας. (Σας παρακαλώ, επισκεφτείτε το προφίλ του και χαθείτε στο φωτογραφικό του έργο.) Είχα την τιμή να συνομιλήσω σύντομα μαζί του για την Youropia, όταν μας παρέδιδε το συγκλονιστικό, έντυπο Travel Book του Έθνους, ένα από τα ομορφότερα ταξίδια που μπορούσες να κάνεις μέσα από σελίδες.

Αυτή τη στιγμή, ο επικός Ηρακλής Μήλας, βρίσκεται κάπου στην λίμνη Πλαστήρα. Θεσσαλία λοιπόν. Και μια φορά την ημέρα μας ταξιδεύει. Από τα μάτια του. Σήμερα το πρωί λοιπόν, αποφάσισε να αναρτήσει ίσως, την ομορφότερη φωτογραφία που έχει βγει στην χειμερινή εκδοχή της χώρας μας. Και είναι αυτή…:

Θέα στη λίμνη Πλαστήρα από τον δρόμο Νεοχωρίου – Μπελεκομύτη. Φωτογραφία, Ηρακλής Μήλας (Hercules Milas).

Τις προηγούμενες μέρες βέβαια, είχε φροντίσει να μας προετοιμάσει για το παραπάνω θαύμα, ενημερώνοντας μας πως βρίσκεται στην περιοχή, κάπως έτσι…:

Το φράγμα της λίμνης Πλαστήρα, Καρδίτσα, Θεσσαλία. Φωτογραφία, Ηρακλής Μήλας (Hercules Milas).
Καθοριστικό «τρίποντο» από τον «τίμιο γίγαντα» Διομήδη Χιονιά στην Καστανιά, Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα. Φωτογραφία, Ηρακλής Μήλας (Hercules Milas).
Σούρουπο στο κέντρο δραστηριοτήτων «Ταυρωπός», Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα. Φωτογραφία, Ηρακλής Μήλας (Hercules Milas).
«Χαμογελαστή Φύση» στον δρόμο από Καλύβια Πεζούλας για Νεοχώρι, Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα. Φωτογραφία, Ηρακλής Μήλας (Hercules Milas).

Για άλλη μια φορά, σας παρακαλώ, επισκεφτείτε το προφίλ του. Θα νιώσετε καλύτερα. Ηρακλή, η ψυχική μας υγεία, σ’ ευχαριστεί. Θερμά.