Σε μία καταπράσινη έκταση 25 στρεμμάτων, 15 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο ιππικός όμιλος «Κτήμα Δέδα» σάς περιμένει να γνωρίσετε τη θεραπευτική ιππασία και το θεραπευτικό παιχνίδι με το άλογο. Ο Ιχνηλάτης Ονείρων ασχολείται με την εκπαιδευτική και τη θεραπευτική ιππασία, ενώ παράλληλα οργανώνει προγράμματα για ιππασία ενηλίκων και vaulting. Τα προγράμματά τους αφορούν τόσο μικρούς, καθώς ξεκινάνε από την ηλικία των 2, όσο και ενήλικες αναβάτες.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ο ιχνηλάτης Ονείρων καλεί τις οικογένειες της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 με 2.30μμ να γιορτάσουν την αγάπη σε μία δράση γεμάτη παιχνίδι και δώρα!

Τι είναι αγάπη για τον καθένα μας ξεχωριστά;
Δωράκια από παιδικά χεράκια για την μαμά και τον μπαμπά
Παιχνίδια γονιού μαζί με το παιδί για να διασκεδάσουμε όλοι παρέα
Δράσεις και δώρα για τα αλογάκια μας και όλα τα ζώα που ζουν στο κτήμα μας για να τους δείξουμε την αγάπη μας με τον δικό τους τρόπο
Δράσεις για να δείξουμε την αγάπη μας προς τη φύση και το περιβάλλον και άλλα πολλά σας περιμένουν σε αυτή την πολλή ιδιαίτερη οικογενειακή δράση!

Ακολουθεί προαιρετική βόλτα με το αλογάκι μας για όποιο παιδί το επιθυμεί.

info
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022
Κτήμα Δέδα
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 6983422884 και 6907740545 Φένια. Το κόστος είναι 20 ευρώ ανά οικογένεια για ένα παιδί συν 5 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί της οικογένειας.

Δραστηριότητες Δράσεις