Η σειρά LEGO® DUPLO® καταφέρνει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον όλων των παιδιών ηλικίας 2 – 5 ετών και να εξασκεί τις δεξιότητές του παίζοντας. Αυτό συμβαίνει και με το παιχνίδι «Ο γύρος του κόσμου» (10805).

Ο Γύρος του κόσμου – LEGO® DUPLO®
(10805)

Αυτό το ειδικό σετ LEGO® DUPLO® Around the World φέρνει έναν κόσμο γεμάτο ζώα στα χέρια σου! Οι μικροί εξερευνητές μπορούν να ταξιδέψουν από μέρος σε μέρος, με βάρκα ή αεροπλάνο, και να μάθουν για τα διάφορα ζώα και το φυσικό τους περιβάλλον. Με 5 LEGO® DUPLO® φιγούρες συν 17 ζώα από όλο τον κόσμο, όπως μια φάλαινα με λειτουργία στόματος που ανοίγει… το παιδί γίνεται σκηνοθέτης στη δική του ταινία φυσικής δράσης, όπου η περιπέτεια, η φαντασία, το στοιχείο της έκπληξης, αλλά και η γνώση συνδυάζονται ιδανικά για να ανακαλύψει το παιδί το μαγικό κόσμο του ζωικού βασιλείου με τον πιο ευρηματικό και διασκεδαστικό τρόπο!

Καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, τα LEGO® DUPLO® προσφέρουν νέους τρόπους για παιχνίδι σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του. Τα παιδιά μπορούν να αφήσουν  την δημιουργικότητά τους ελεύθερη: να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους σε χώρες μακρινές, σε παρθένα δάση και άγριες ζούγκλες, να γνωρίσουν τα ζώα της άγριας φύσης, να ξεκλειδώσουν με τη φαντασία τους τους κώδικες της συμπεριφοράς τους και να γίνουν συμμέτοχοι στις πιο συναρπαστικές τους περιπέτειες, εξερευνώντας μέσα από το παιχνίδι τα  θαυμαστά μυστικά της άγριας ζωής.

Πηγή: http://www.imommy.gr/