Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσκάλεσε τον δημοφιλή youtuber και travel vlogger Μάνο Λιανόπουλο, για να παρουσιάσει τη Θεσσαλονίκη με τον μοναδικό τρόπο που παρουσιάζει τους τόπους που επισκέπτεται, ο οποίος και τον έχει κάνει γνωστό στο πανελλήνιο.

Με τα υπέροχα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι του tripment στο youtube και τις περιγραφές στο tripment.netμοιράζεται τις συναρπαστικές του εμπειρίες, προκαλώντας τον θεατή να ταξιδέψει ακόμα και στην ίδια του την πόλη.

Φύση και θέση ταξιδευτής ο Μάνος Λιανόπουλος, δημιούργησε το βίντεο προβολής της Θεσσαλονίκης με την ξενάγηση του κ. Κωνσταντίνου Σφήκα, παρουσιάζοντας δυναμικά ιστορικά στοιχεία της πόλης.

Η βαθιά ιστορία και η πολυπολιτισμικότητα της Θεσσαλονίκης, την έχουν εξελίξει σε μια πόλη χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων.

Μέσα από την ματιά του Μάνου Λιανόπουλου γίνεται μία «γνωστή» άγνωστη πόλη ακόμα και για τον Θεσσαλονικιό και τον ωθεί να τη γνωρίσει καλύτερα.

Μέσα στις τέσσερις μέρες παραμονής του στην πόλη μετά την πρόσκληση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τη φιλοξενία του Colors Urban Hotel κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό βίντεο που αποτελεί παρακαταθήκη μίας σύγχρονης προβολής ενός τόπου με στιβαρό παρελθόν όπως αυτό της Θεσσαλονίκης.