Μετά από 11 χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, την Πέμπτη 23 Ιουνίου από την Θεσσαλονίκη και το θέατρο Γης.

Ο Γιώργος Αλκαίος, ένας ιδιαίτερος και ανήσυχος καλλιτέχνης, όπως έχει χαρακτηριστεί, επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, στο Θέατρο Γης, την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 21.00.

Μια μουσική παράσταση που από τον τίτλο και μόνο, «Τα δικά μας τραγούδια»,  υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Παρέα με 18 μουσικούς και τραγουδιστές επί σκηνής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει, στο πρώτο μέρος, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Στην συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα, στα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και στο 3ο και τελευταίο μέρος, τις πιο ερωτικές μπαλάντες από αγαπημένους ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα!

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβαλά, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, είναι μερικές από τις πόλεις που θα επισκεφτεί ο Γιωργος Αλκαίος. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Η ενέργεια του Γιώργου Αλκαίου, η αύρα και τα τραγούδια του, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς, συνδυάζοντας ελληνικά και ανατολικά στοιχεία με τη σύγχρονη ποπ μουσική, κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει, εδώ και 30 χρόνια και να δώσει ένα διαφορετικό άκουσμα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας.

 

info
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022
Θέατρο Γης
Ώρα έναρξης: 21.00 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.viva.gr/tickets/music/tour/giorgos-alkaios-23-iouniou-theatro-gis/

Τιμές εισιτηρίων:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18€ ΠPOΠΩΛHΣH
20€ TAMEIO

AMEA ΔΩPEAN EIΣOΔO MAZI ME ΣYNOΔO (1 ATOMO) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΒΟΉΘΗΣΗΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΌ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΑΜΑΞΙΔΙΟ).

ΤΑ ΑΜΕΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΒΟΥΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

EΩΣ 12 ETΩN ΔΩPEAN ΠPOΣBAΣH ΣTA ΠAIΔIA

ΠANΩ AΠO 12 ETΩN 15€

ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΑΣΟ Η ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Παραγωγή:  Double Dot
www.doubledot.agency 6944080860
Διεύθυνση & Οργάνωση παραγωγής: Γιάννης Δολλάνης – Ρένα Μάνδρου

Συναυλίες - Φεστιβάλ