Η πετυχημένη μουσική παράσταση «Στα λιμάνια…» με τον Γιάννη Λεκόπουλο, επιστρέφει στην όμορφη Θεσσαλονίκη για μία εμφάνιση, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου  στο Καφωδείο Ελληνικό (Upstairs).
Ο αγαπημένος ερμηνευτής  μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς του, μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι από λιμάνι σε λιμάνι.

Όταν τραγουδάμε «Στα λιμάνια…», εννοούμε εκεί που μπορεί ο κάθε ακροατής, ο κάθε καλλιτέχνης  να αράξει τον ψυχισμό του, τον ήχο του και τα τραγούδια του.

«Στα λιμάνια», είναι μια θεματική ενότητα με τραγούδια που έχουν αυτή την αναφορά, με τραγούδια όμως που ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι είναι τα προσωπικά μας λιμάνια, εκεί δηλαδή που καταφεύγουμε μετά από όλα όσα έχουμε υποστεί σε ένα επίπεδο τραγουδιών και όχι μόνο. Εκεί που μπορούμε να βρούμε την ησυχία, αυτήν που χρειαζόμαστε με τη ζωή που κάνουμε καθημερινά. Ζωή προβληματική και ιδιαιτέρως περίεργη.  Περιμένουμε μια μεγάλη παρέα, σαν χορωδία φίλων, να αγκυροβολήσουμε σ’ αυτή την υπέροχη θαλασσινή αγκαλιά!

Καλεσμένος της βραδιάς, ο εξαιρετικός ερμηνευτής Φώτης Θεοδωρίδης

Ευχαριστίες στον Ηλία Μπενέτο για την πολύτιμη βοήθειά του

Πάνος Κοσμίδης: Πιάνο ,Καλλ.επιμέλεια
Ανδρέας Ζιάκας: Κιθάρα
Δημήτρης Γουμπερίτσης: Κοντραμπάσο
Γιώργος Φακαλής: Μπουζούκι, φωνή

 

info
Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 8 €
ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ | UPSTAIRS: Ελ. Βενιζέλου 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ.κρατήσεων:  231 027 9159

Κερδίστε προσκλήσεις!
Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 21/10 στις 15:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις εισόδου!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:
Μπούμπα Φωτεινή
Κιουρτσίδης Μιχάλης

Οι τυχεροί δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.