Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο καλύτερος κωμικός του κόσμου σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας του, έρχεται για δεύτερη φορά την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στην Αυλή του Μύλου στην Θεσσαλονίκη για να μας επιστρέψει στην «Νέα Κανονικότητα»!
Στην stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» Μέρος Δεύτερο, θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν σε μια μπανιέρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!
Στην παράσταση συμμετέχουν: Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, 3 Εισαγγελείς και 5 Λοιμωξιολόγοι, 2 Επιδημιολόγοι, τα ΜΑΤ και μέλη στης ομάδας «ΔΙΑΣ».
Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος.
info
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020
Μύλος, Βαβυλωνία open air
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη
Ώρα προσέλευσης: 20:30  Ώρα έναρξης 21:30
Διάρκεια: 90’
Είσοδος: 12€
Προπώληση 10€ https://bit.ly/2VjS4gq
(Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€ (εισιτήρια στο ταμείο)
e-ticket https://bit.ly/3335bps
Προτείνεται η σταδιακή άφιξη του κοινού καθώς και η προαγορά των εισιτηρίων και η προκράτηση θέσεων ώστε να μην δημιουργούνται μεγάλες ουρές.

Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στο 2310.510081, 6949950530
Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

Συναυλίες - Φεστιβάλ