Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, που περιλαμβάνει ένα μοναδικό FunPark, με 18 παιχνίδια και 2 παγοδρόμια, σε έκταση 23.000 τ.μ., δίνει, για άλλη μια χρονιά, τον παλμό των εορτών, στη Θεσσαλονίκη!

Ο Αστερόκοσμος επιστρέφει από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου εντός της ΔΕΘ, με γενική είσοδο 7 ευρώ, η οποία σας εξασφαλίζει απεριόριστη πρόσβαση στα Παιχνίδια, στα events, στα Παγοδρόμια, στο Σπίτι του Άη Βασίλη και στο Ταχυδρομείο των Ξωτικών!

Παγοδρόμιο

Πίστα παγοδρομίου, με περιμετρικό, προστατευτικό κιγκλίδωμα , σε περιμένουν να αναδείξεις τις ικανότητές σας, στον πάγο! Θα είσαι εσύ το επόμενο μεγάλο αστέρι, στο χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ;;;

ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Αυτοκινητάκια τα οποία κινούνται μέσα σε περιορισμένη πίστα και οδηγούνται  από τους επιβάτες. Μπες στην πολυαγαπημένη πίστα συγκρουόμενων, πάτα γκάζι, τρέξε γρήγορα, απόφυγε τα άλλα αμαξάκια, βάλε όπισθεν, κάνε ελιγμούς, πρόσεχε μην σε τρακάρουν και τράκαρέ τους εσύ πρώτος! Αλλά και να σε τρακάρουν λίγο, δεν πειράζει, μια και εδώ όλα επιτρέπονται! Είσαι καλύτερος οδηγός από τους άλλους;

 

ΤΑΥΡΑΚΙΑ

Παιχνίδι επιδεξιότητας  και ισορροπίας για μικρούς. Οι junior καβαλάρηδες της δύσης έχουν την ευκαιρία να δαμάσουν τον El Toro Loco! Διασκέδαση, χαμόγελα και αν μη τι άλλο, ακίνδυνες καταστάσεις!

ΠΙΛΟΤΟΣ (PILOT)

Περιστρεφόμενο παιδικό παιχνίδι με σταθερά θεματικά παιχνίδια. Τρενάκια, αλογάκια, φορτηγά και ελικόπτερα επιστρατεύονται για να κάνουν διασκεδαστικές βόλτες τους μικρούς μας φίλους! Πιλότος ο συνήθης ύποπτος και μουστακαλής… Κεφάλας!

ΤΡΕΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ

Παιδικό τρενάκι με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που κινείται σε σταθερή τροχιά.

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ

Παιχνίδι με περιστρεφόμενο κεντρικό δίσκο επί του οποίου περιστρέφονται καθίσματα επιβατών σε μορφή φλυτζανιών. Όχι, δεν λέμε το φλυτζάνι! Μπαίνουμε ΜΕΣΑ στο φλυτζάνι και στριφογυρίζουμε στο ρυθμό του πιο τρελού χριστουγεννιάτικου ξεφαντώματος! Κρατήσου καλά και φύγαμε!

ΔΡΑΚΟΣ

Κούνια παιδική σε σχήμα – μορφή δράκου.

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ

Παιχνίδι με αυτοκινητάκια ηλεκτροκίνητα που εκτελεί κυκλική ανισόπεδη διαδρομή πάνω σε οδηγούς δρόμου.

ΙΠΤΑΜΕΝΑ CARTOON

Παιδικό παιχνίδι με περιστροφική κίνηση που ανυψώνεται.

CAROUSEL

Περιστρεφόμενο παιχνίδι, θεματοποιημένο με αλογάκια, άμαξες  κλπ. Γιατί ένα Carousel δεν είναι ποτέ αρκετό! Οι πιο παραμυθένιες βόλτες για όλα τα γούστα, σε μία νέα εκδοχή, ζωντανεύουν στον Αστερόκοσμο για να σε βάλουν πανηγυρικά μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Σε αυτό το παραμύθι, ο ήρωας είναι εσύ!

Άγιος Βασίλης

O Αι Βασίλης ύψους 5 μέτρων, σας περιμένει στο περίπτερο 15 του Αστερόκοσμου!!! Μπείτε στον σάκο του ή καθίστε αναπαυτικά στο χέρι του και βγάλτε όμορφες φωτογραφίες μαζί του!!!

LABIRINTO DI CRISTALLI

CRAZY DANCE

Παιχνίδι  με περιστρεφόμενο  κεντρικό δίσκο, πάνω στον οποίο κινούνται περιστρέφονται ανεξάρτητα τα βαγονάκια με τους επιβάτες. Ετοιμάσου για τον πιο τρελό χορό! Τέτοιο στριφογύρισμα δεν το έχεις φανταστεί! Αν αντέξεις στο CrazyDance μπορείς να αντέξεις παντού! Εσύ δεν έλεγες ότι είσαι άσσος στις χορευτικές φιγούρες;;;

TAGADA 

Παιχνίδι με περιστρεφόμενο δίσκο το οποίο ανυψώνεται υπό γωνία , με περιμετρικά καθίσματα για τους επιβάτες. Αντέχεις το ταρακούνημα; Ανέβα στο Tagada και στριφογύρισε προς όλες τις κατευθύνσεις, υπό τους ήχους των γνωστότερων ξένων κι ελληνικών τραγουδιών. Γιατί το Tagada δεν το χορταίνεις ποτέ! Ο χειριστής θα σε… χορέψει στο ταψί!

MUSIK EXPRESS*

Παιχνίδι με βαγόνια τα οποία περιστρέφονται σε κυκλική  κίνηση  και  με  διπλή  φορά περιστροφής. Μουσική, σε γρήγορους ρυθμούς! Μπες σε ένα από τα βαγόνια του Music Express, και περιστρέψου, κυκλικά, μπρος, και πίσω, ξανά, και ξανά, και ξανά!

Ωράριο λειτουργίας

Σάββατο 11/12 17:00 – 23:00
Κυριακή 12/12 11:00 – 23:00
Δευτέρα 13/12 έως Παρασκευή 17/12 17:00 – 23:00
Σάββατο 18/12 & Κυριακή 19/12 11:00 – 23:00
Δευτέρα 20/12 έως Παρασκευή 24/12 17:00 – 23:00
Σάββατο 25/12 έως Κυριακή 9/1/2022 11:00 – 23:00

Τηλέφωνο: 2310 476770-1, 2310 291807-8

*Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.