«Οι δίαιτες, η αποτοξίνωση και τα μαγικά φίλτρα για τον έλεγχο του βάρους σας δεν λειτουργούν. Η ριζική λύση για να αλλάξετε τις συνήθειές σας είναι να σχεδιάσετε έναν τρόπο φαγητού και διαβίωσης που να είναι εντελώς μοναδικός για το σώμα και τον τρόπο ζωής σας, για να επιτύχετε την υγεία που σας αξίζει».

Αυτή είναι η φιλοσοφία που ακολουθούν στο διαιτολογικό γραφείο Nutrition Stories, με τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Ναταλία Κολοκοτρώνη να ακολουθεί συγκεκριμένο τρόπο και τεχνικές για να σας εκπαιδεύσει, ώστε να αποκτήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής μια και για πάντα. Η κάθε τεχνική είναι εντελώς μοναδική για το σώμα και τον τρόπο ζωής του καθενός από εσάς.

Ένα βιογραφικό που εμπνέει κύρος

Η Ναταλία Κολοκοτρώνη είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος απόφοιτος του ΑΤΕΙΘ με πολυετή εμπειρία ως freelancer στη Θεσσαλονίκη και τετραετή εμπειρία σε γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων, που στοχεύει στην αλλαγή του τρόπου ζωής και της υγείας μέσω της άσκησης και της διατροφής. Το 2018 κατάφερε να μετατρέψει το πάθος της στο κέντρο ευεξίας και καθοδήγησης Νutrition Stories, καθώς ο στόχος της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, παρέχοντας όχι μόνο ένα πρόγραμμα διατροφής, αλλά και συμβουλές για τον τρόπο που πρέπει να σκέφτονται.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται

Στο Νutrition Stories θα βρείτε υπηρεσίες όπως οι εξής:

  1. Ανάλυση σύστασης σώματος, σωματομετρήσεις
  2. Εξατομικευμένα πλάνα διατροφής για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις
  3. Διατροφική υποστήριξη σε εγκύους- θηλάζουσες
  4. Διατροφή υποστήριξη σε παιδιά και εφήβους
  5. Διαιτολογική υποστήριξη εξ’ αποστάσεως

Να θυμάστε πως οι αναγνώστες του biscotto.gr έχουν 50% έκπτωση στην πρώτη τους επίσκεψη.

Ακολουθείστε τους στο Facebook

Στη σελίδα Nutrition Stories θα βρείτε ιδέες και συνταγές για υγιεινά και χορταστικά γεύματα, διατροφικά tips, καθώς και όλα τα νέα από τον χώρο της διατροφής.

Η αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γίνουν πιο συντονισμένοι και να γνωρίσουν την εσωτερική τους υγεία, εξασκώντας μικρές καθημερινές ενέργειες, τρέφοντας το σώμα τους σωστά. Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε;

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 40

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Πέμπτη 09:00-20:00
Παρασκευή 17:00-20:00