«Αν είχε φωνή το σώμα σου, να τι θα σου έλεγε». Όταν κάποιος επισκέπτεται τον Διαιτολόγο Νεκτάριο Κατσαβέλη στο γραφείο του, συνηθίζει να γίνεται η φωνή του σώματος του και προσπαθεί να του επικοινωνήσει το παραπάνω statement, με απώτερο σκοπό να αρχίσει να ακούει ο ίδιος, σε βάθος χρόνου, τι θέλει να του πει το σώμα του.

Η φιλοσοφία του κ. Κατσαβέλη είναι μέσα από τα κατάλληλα εργαλεία και τις γνώσεις να μπορέσει να βοηθήσει τον διαιτώμενο πραγματικά και ουσιαστικά, ώστε να εκπαιδευτεί σε θέματα διατροφής και να αναπτύξει στρατηγικές διαχείρισης των δύσκολων καταστάσεων όσον αφορά το φαγητό. Αυτός είναι και ο πρωταρχικός του στόχος. Όχι απλά να χάσει κάποιος βάρος, αλλά και να συμφιλιωθεί με το φαγητό και να νιώθει αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να το διαχειριστεί.

Βιογραφικό που εμπνέει ασφάλεια

Όσοι επιλέξετε να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του κ. Κατσαβέλη δεν θα το μετανιώσετε και αυτό γιατί το βιογραφικό του εμπνέει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που τόσο επιζητάτε. Παιδικό του όνειρο, λοιπόν, ήταν να γίνει φυσικοθεραπευτής, όμως η μοίρα τού επεφύλασσε κάτι ξεχωριστό. Τη διαιτολογία. Στη διάρκεια των σπουδών του αγάπησε τη διαιτολογία ακόμα περισσότερο και κατάλαβε ότι αυτός είναι ο κλάδος του, όταν είδε το χαμόγελο της πρώτης του πελάτισσας μετά από οκτώ μήνες προσπάθειας. Η καθημερινότητας της άλλαξε προς το καλύτερο, καθώς κατάφερε να κάνει δραστηριότητες που πριν το θεωρούσε αδύνατο.

Για τέσσερα χρόνια ασκούσε το επάγγελμα κατ’ οίκον, έχοντας συνεργαστεί και με ποδοσφαιρικούς αθλητικούς συλλόγους τόσο σε επίπεδο ακαδημιών (Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης 1923, Ακαδημίες Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη), όσο και σε επίπεδο διατροφικής υποστήριξης της αντρικής ομάδας (Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης 1923).

Ορόσημο στην μετεκπαίδευσή του αποτελεί η εξειδίκευσή του ως Master Practitioner on Eating Disorders & Obesity, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (National Center of Eating Disorders – NCFED) και το British Society (BPS). Επιπλέον, παρακολουθεί το μεταπτυχιακό του στην Κλινική Διατροφή και είναι επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας του www.diatrofi.gr. Σήμερα, διατηρεί το δικό του διαιτολογικό γραφείο, Nutrition Spirit, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει

Στον χώρο του Nutrition Spirit θα βρείτε μια ποικιλία από πολύ χρήσιμες υπηρεσίες:

  • Διαιτολογική Υποστήριξη Εξ’αποστάσεως
  • Διαχείριση Σωματικού Βάρους
  • Διατροφική εκπαίδευση, εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα, καθώς και παροχή συμβουλών με σκοπό την αλλαγή διατροφικών συνηθειών για αποτελεσματικότερη διαχείριση βάρους.
  • Κλινική Διατροφή: Διατροφική αντιμετώπιση, υποστήριξη και εκπαίδευση παθολογικών καταστάσεων και χρόνιων νοσημάτων (Σακχαρώδης Διαβήτης, παχυσαρκία, δυσλιπιδαιμίες, ουρικό οξύ, καρδιαγγειακά νοσηματα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, πολυκυστικές ωοθήκες κ.λπ.).
  • Εγκυμοσύνη και Θηλασμός: Πακέτο παρακολούθησης καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του θηλασμού, με σκοπό την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Διατροφική αντιμετώπιση τυχόν επιπλοκών (π.χ. Σακχαρώδης Διαβήτης κύησης)
  • Παιδική/Εφηβική Διατροφή: Διατροφική συμβουλευτική σε γονείς και παιδιά για αλλαγή διατροφικών συνηθειών.
  • Αθλητική Διατροφή: Σχεδιασμός εξατομικευμένων διαιτολογίων για αθλητές και αθλούμενους με στόχο τη βελτίωση σύστασης σώματος και την εξασφάλιση μέγιστων αποδόσεων.
  • Συμβουλές σε επιχειρήσεις σχετικά με το διατροφολογικό πλάνο των εργαζομένων, με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητάς τους.
  • Επίσης υπάρχει η δυνατότητα διαιτολογικής υποστήριξης εξ’ αποστάσεως.

Παρακολουθείστε τα social media του διαιτολογικού γραφείου

Μπορείτε να ακολουθήσετε το διαιτολογικό γραφείο Nutrition Spirit στο Facebook, για να παρακολουθείτε ενδιαφέροντα βίντεο και σεμινάρια σχετικά με τη διατροφή και τη γυμναστική, καθώς και για τις όποιες προσφορές ανακοινώνονται κατά καιρούς. Και να ξέρετε ότι το πρώτο μισάωρο της γνωριμίας σας με τον διατροφολόγο είναι εντελώς δωρεάν, με σκοπό να ακούσετε τη φιλοσοφία του και να δείτε αν ταιριάζετε. Όταν κλείσετε το ραντεβού σας, μη ξεχάσετε να αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το biscotto.gr, ώστε να σας κάνουν μια πιο φιλική τιμή.

Αξίζει στον καθένα μας να σέβεται, να αγαπά και να φροντίζει το σώμα του και τις ανάγκες του και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε το νούμερο της ζυγαριάς, αλλά πολλά περισσότερα. Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι θέληση. Τα άλλα όλα αφήστε τα στους επαγγελματίες.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγίας Σοφίας 46

Instagram

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή