Εδώ και δύο χρόνια, στα στενά της Τούμπας, μπορεί κανείς να βρει ένα μεζεδοπωλείο που αποτελεί το απόλυτο στέκι για τους κατοίκους της περιοχής. Το Καφενείον Νταλλαβέρι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μεζεδοκατάσταση στη γειτονιά και μοναδικές στιγμές με φίλους.

Το απόλυτο στέκι για τσιπουροκατάσταση στην Τούμπα

Η σημασία της λέξης Νταλλαβέρι είναι το λαϊκό «πάρε δώσε». Κι απ’ τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πάρε δώσε του εν λόγω μεζεδοπωλείου με την πόλη, το προσωπικό του παίρνει τις πιο όμορφες παρέες της πόλης και τους προσφέρει απλόχερα μία ολοκληρωμένη εμπειρία που θα θυμούνται για καιρό.

Το Νταλλαβέρι ανοίγει από τις 8 το πρωί, γιατί η καλύτερη τσιπουροκατάσταση γίνεται πριν το μεσημεριανό, και μας καλεί σε μία ιδανική απόδραση, μέσα στην πόλη, που περιλαμβάνει τσίπουρο πάνω στη Διαγόρα, υπό τη μουσική υπόκρουση έντεχνης μουσικής και ρεμπέτικης πενιάς. Ενίοτε, παρέες φίλων κουβαλάνε και το μπουζούκι τους μαζί και μας ταξιδεύουν με όμορφα τραγούδια και μελωδίες.

Το φαγητό στο Νταλλαβέρι θα σας σαγηνέψει

Το προσωπικό στο Νταλλαβέρι θα σας περιποιηθεί και με το παραπάνω. Η ευγένεια, η περιποίηση και το χαμόγελο χαρακτηρίζει μαγαζάτορες και σερβιτόρους, ενώ τα πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα σύντομα θα τα λατρέψετε.

Τα πιάτα που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε είναι η σαλάτα του Νταλλαβερτζή, η τηγανιά του Νταλλαβερτζή και τα σουτζουκάκια του Μπουμπούκου. Το παιχνιδιάρισμα με τις λέξεις και οι περίεργες ονομασίες στα πιάτα θα σας φέρουν πιο κοντά με το μαγαζί. Μόλις δοκιμάσετε τα πιάτα δε… θα καταλάβετε πως βρήκατε ένα νέο στέκι για φαγητό. Και βρίσκεται στην Άνω Τούμπα.

Διαλεχτοί μεζέδες, κρυστάλλινο τσίπουρο, πρώτης ποιότητας κρασί και καλή παρέα. Όλα βρίσκονται στο τραπέζι σας στο Νταλλαβέρι.

Φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες πέτυχαν αυτό ακριβώς που θέλανε. Να δημιουργήσουν ένα στέκι που θα σμίγει όλη η γειτονιά, οι καλές παρέες και οι μερακλήδες της Θεσσαλονίκης. Εδώ θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας και, ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τα τραπεζάκια έξω, θα καταλάβετε πως το καλοκαίρι στην πόλη δεν είναι και τόσο άσχημο.

Γιατί αυτό το καλοκαίρι στο Νταλλαβέρι θα ζήσετε μοναδικές στιγμές.

Περιοχή:
Άνω Τούμπα

Διεύθυνση:
Διαγόρα 51

Ανοιχτά:
08:00 – 03:30