Η ζύμη κουρού προσφέρεται για τόσες παρασκευές και είναι από τις αγαπημένες μου, οπότε σκέφτηκα να τη γεμίσω μ’ έναν αγαπημένο μου συνδυασμό, τα μανιτάρια και το πράσο, που τα χρησιμοποιώ συχνά μαζί με ζυμαρικά. Ως προς το τυρί, επέλεξα ανθότυρο για μία πιο ελαφριά και με μειωμένο αλάτι συνταγή αλλά μπορείτε να το αντικαταστήσετε με φέτα ή άλλο λευκό τυρί της αρεσκείας σας.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και την εκτέλεση από τον Κώστα Γιάντσιο

Ακολουθήστε το FOODKG.gr στα social media: facebook / instagram 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ