«Όταν λέμε 20 Μbps εννοούμε 20 ακριβώς!» Αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της  εταιρίας NICTECH που παρέχει πραγματικά γρήγορο και ασφαλές internet,  όπως θα έπρεπε να είναι!

Αν μένετε στη Θεσσαλονίκη και αναζητάτε πραγματικά γρήγορες ταχύτητες στο internet χωρίς «από» και «έως», τότε η εταιρία NICTECH θα σας δώσει τη λύση!

Πρόκειται για ανεξάρτητο δίκτυο τηλεπικοινωνιών που λειτουργεί αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές! Απευθύνεται τόσο σε οικιακούς χρήστες όπου το FAMILY πακέτο παρέχει πραγματικές ταχύτητες Download 20 Mbps και Upload 2 Mbps,  αλλά και σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς προσφέροντας  τις ταχύτητες που επιθυμούν ανάλογα με τις ανάγκες τους (10 έως 100 Mbps). Και το σημαντικότερο: λειτουργεί με μηνιαία ανανέωση, χωρίς δεσμεύσεις και με τιμές ασυναγώνιστες.

Η εταιρία επεκτείνεται καθημερινά και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του Νομού Θεσσαλονίκης, από Αγία Τριάδα από τα ανατολικά, το κέντρο, και δυτικά  έως το Καλοχώρι και πρόσφατα έφθασε έως και στο Λαγκαδά.

Ανάμεσα στους πελάτες της, εκτός από τους οικιακούς χρήστες που πολλαπλασιάζονται καθημερινά, περιλαμβάνονται ξενοδοχεία, σούπερ μάρκετ, επιμελητήρια και μεγάλες επιχειρήσεις.

Σε  οποιαδήποτε περιοχή βρίσκεστε, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και η τεχνική  υπηρεσία της NICTECH άμεσα θα διερευνήσει τη διαθεσιμότητα της έλευσης του δικτύου της κοντά σας.

Tη φόρμα ενδιαφέροντος και όποια άλλη πληροφορία χρειάστεστε θα τα βρείτε στο www.nictech.gr
Τηλ: 2315009262

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ