Το Netflix ετοιμάζει νέα ταινία που θα βασίζεται στο έργο “Teddy” του Έλληνα καλλιτέχνη φαντασίας Alex Panagopoulos. Ένα σκίτσο που έκανε το γύρο του κόσμου και τράβηξε την προσοχή των παραγωγών του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter οι Dwayne Johnson, Dany Garcia, Hiram Garcia και Beau Flynn θα είναι οι παραγωγοί της νέας ταινίας, που παρήγγειλε το Netflix, Teddy and The Guardians of the Night, για λογαριασμό της Seven Bucks Productions.

Την ίδια στιγμή, οι Josh Stolberg και Bobby Florsheim προσβλήθηκαν προκειμένου να γράψουν το σενάριο, αφότου ολοκληρώθηκε το πρώτο προσχέδιο από τον Luke Passmore.

Τι δήλωσαν οι παραγωγοί για το σκίτσο του Alex Panagopoulos

Το Teddy είναι βασισμένο στη διάσημη εικονογράφηση του Alex Panagopoulos που απεικονίζει ένα λούτρινο αρκουδάκι που προστατεύει απειλή ένα μικρό κορίτσι που κοιμάται από ένα τέρας. Ο πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής Seven Bucks, Hiram Garcia ανακάλυψε τυχαία την εικονογράφηση το 2013 και παρουσίασε μια ιδέα προκειμένου να γίνει ταινία.

“Στην Seven Bucks, πάντα κυνηγάμε περιεχόμενο που θα μας βοηθήσει να εμπνευστούμε για την επόμενη μεγάλη ιστορία μας”, δήλωσε ο Garcia. “Από τη στιγμή που είδα το φανταστικό σκίτσο του Alex, ήξερα ότι ήταν κάτι μοναδικό, στο οποίο θα ανταποκρινόταν το παγκόσμιο κοινό. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Netflix και θα μοιραστούμε αυτή την ιστορία με τον κόσμο”.

Το Teddy θα είναι μία οικογενειακή ταινία γεμάτη περιπέτεια και φαντασία. Ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το καστ ή την ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

Τα επόμενα πρότζεκτ της εταιρείας παραγωγής

Η εταιρεία Seven Bucks και η FlynnPictureCo. ετοιμάζει μια σειρά με πρότζεκτ υψηλών προδιαγραφών. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η ταινία δράσης του Netflix με τίτλο Red Notice και πρωταγωνιστές του Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot που θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον χρόνο. Την άνοιξη, μάλιστα, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Black Adam, τη νέα ταινία περιπέτεια της New Line που θα επικεντρώνεται στον χαρακατήρα της DC.

Παράλληλα, η νέα τους κυκλοφορία αφορά το Jungle Cruise της Disney με πρωταγωνιστές τον Dwayne Johnson και την Emily Blunt, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου το 2021.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με την ταινία του Netflix που θα βασίζεται στο έργο Teddy του Alex Panagopoulos.

 

Πηγή: youfly.com