Ελάτε την Πέμπτη 4 Απριλίου στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην i4G PRO με θέμα τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη και ενημερωθείτε για θέματα σχετικά με την επιχείρησή σας.

Ερωτήματα

  • Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες του να ξεκινάς την επιχείρησή σου με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας στη διεθνή αγορά;
  • Ποια τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και ποιες οι δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις;
  • Πώς μπορεί το οικοσύστημα της πόλης να αναβαθμιστεί και πώς θα αυξηθούν οι προσφερόμενες ευκαιρίες;
  • Ποιοι φορείς και θεσμικά όργανα μπορούν να σταθούν αρωγοί αυτής της συλλογικής προσπάθειας και με ποιους τρόπους;

Απαντήσεις

Λευτέρης Παπαγεωργίου – Serial Entrepreneur, CEO Entranet, Συγγραφέας του Βιβλίου «Startups, από την ιδέα στην παγκόσμια αγορά», 18:30 – 18:50.

Κωστής Καγγελίδης – Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της ΓΝΩΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε., Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΒΕ, 18:50 – 19:10.

Αντώνης Ηλίας – Υπεύθυνος Θερμοκοιτίδας i4G PRO, 19:10 – 19:30.

Θεόφιλος Μυλωνάς – Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Yummy Software and Services, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΠΒΕ, 19:30 – 19:50.

Μέσα από τη δραστηριότητα και τις εμπειρίες των ομιλητών θα αναδειχθούν πτυχές τις επιχειρηματικής τους πορείας, των δυσκολιών που συνάντησαν, αλλά και οι τρόποι που αντεπεξήλθαν.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του οικοσυστήματος νεοφυούς επιχειρηματικότητας της πόλης, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, το πλαίσιο εντός του οποίου λειτουργούν οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι ευκαιρίες που μπορούν να δημιουργηθούν  για την ανάδειξή τους.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, όπως και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Δείτε την εκδήλωση στη σελίδα τους στο facebook

Πληροφορίες
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019
18:30
i4G PRO (Location)

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ