Το Momo Asian Bar «κατέβηκε» στο κέντρο της πόλης, στα Λαδάδικα, και πολλοί λάτρεις του sushi αλλά και της ασιατικής κουζίνας γενικότερα χαμογελούν. Όσοι έχουν δοκιμάσει στο Momo Asian Bar στην Καλαμαριά ξέρουν ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα comfort food σημεία της πόλης γενικότερα, και μεταξύ των «ασιατικών» ειδικότερα. Φρέσκα υλικά, καλομαγειρεμένο ρύζι, νόστιμες συνθέσεις σε ό,τι αφορά το sushi.

Ειλικρινά, δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Η ποικιλία στο sushi αλλά και η δημιουργικότητα στους συνδυασμούς είναι βασικός λόγος όχι απλά για να δοκιμάσεις μία φορά αλλά για να επιστρέφεις. Το ότι το Momo Asian Bar έχει πιστούς φίλους οφείλεται κυρίως στο ότι το μενού του δε σε αφήνει να το βαρεθείς. Συνθέσεις, υλικά που αλλάζουν και με την εποχή, σταθερή ποιότητα είναι μόνιμα χαρακτηριστικά του μενού.

Αν συνυπολογίσει κανείς και τη σχέση που αναπτύσσει η ομάδα του με τους πελάτες με τη φιλικότητα αλλά και την άνεση που δημιουργεί ώστε και αυτός που δεν έχει ξαναδοκιμάσει να νιώσει οικεία και να μην είναι διστακτικός, καταλαβαίνει γιατί στο Momo Asian Bar δεν πηγαίνεις μόνο μία φορά. Ξαναπηγαίνεις και μάλιστα συχνά.

Δεν είναι, όμως, μόνο το sushi αλλά και οι σαλάτες, τα ορεκτικά, τα noodles, μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους και φυσικά τα Bao Buns, τα rolls κοτόπουλου, μοσχαριού και σολομού, αλλά και τα ιαπωνικά γλυκά. Όλα με διάφορα υλικά και με τις περίφημες γλυκόξινες ή πικάντικες σάλτσες. Προσθέστε και ποτά, όπως το ιαπωνικό απόσταγμα, sake, τα δροσερά cocktails και κλασσικά μπύρες (και ιαπωνικές) και κρασί έχετε μία πλήρη εικόνα των προτάσεων του Momo Asian Bar.

Ιδανικό και για take away αφού μπορείς να πάρεις το πακέτο σου και να κάνεις τη βόλτα σου στο λιμάνι ή στην παραλία (αρκεί να πετάξεις τα σκουπίδια εκεί που πρέπει). Επίσης, έρχεται και στο σπίτι ή στο γραφείο για ένα διαφορετικό lunch break.

Ακόμα, αναλαμβάνει catering, parties, special events για κάποιον που θέλει κάτι διαφορετικό.

Νομίζουμε καταλαβαίνετε γιατί θεωρούμε την παρουσία του Momo Asian Bar στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μία θετική είδηση.

Taste our new menuΝέος κατάλογος, νέες απολαυστικές προτάσεις έρχονται σπίτι σας και φέρνουν Ασιάτικη νοστιμιά στη μέρα…

Posted by on Sunday, 22 November 2020

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ναυάρχου Κουντουριώτου 13, Λαδάδικα

Τηλέφωνο
Κρατήσεις: 6995522233
Delivery: 2310555054

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Σάββατο: 12:30 – 00:30
Κυριακή: 18:30 – 00:30