Την απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Φρανκφούρτη με δύο πτήσεις την εβδομάδα προσθέτει στο χειμερινό πρόγραμμά της για το 2018 η Lufthansa.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου και θα εκτελείται κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

Δρομολόγια

Την Παρασκευή η πτήση θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 11:30 και την Κυριακή στις 15:25. Αντίστοιχα, η πτήση Φρανκφούρτη – Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 07:10 και την Κυριακή στις 11.05.

Διαθεσιμότητα εισιτηρίων

Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη προς κράτηση είτε μέσω των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων, είτε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας Lufthansa.com.

Oι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 99 € με επιστροφή (Economy light ναύλος χωρίς αποσκευή, με μία χειραποσκευή).

Τι επιτυγχάνεται με τη νέα σύνδεση;

Με την ένταξη του νέου δρομολογίου στο χειμερινό πρόγραμμα, οι ταξιδιώτες από τη Βόρεια Ελλάδα αποκτούν μέσω του κόμβου της Lufthansa στη Φρανκφούρτη, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο προορισμών του κορυφαίου γερμανικού αερομεταφορέα.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A320, η διάρκεια της πτήσης θα είναι περίπου δυόμιση ώρες.

«Η Θεσσαλονίκη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο ως τουριστικός προορισμός. Εκτός από την προσωπικότητα που έχει ως πόλη, την κουλτούρα της, τη γαστρονομία και τη διασκέδαση που προσφέρει, αποτελεί ιδανική αφετηρία για πεζοπορίες και εξερεύνηση της Βόρειας Ελλάδας ή πέρασμα στη νοτιοανατολική Χαλκιδική. Βασιζόμενοι στα οικονομικά δεδομένα, στην αγορά ταξιδιών στη Βόρεια Ελλάδα, στις εμπορικές και επιχειρηματικές σχέσεις με τη Γερμανία, καθώς και στη μετακίνηση τουριστών ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Γερμανία είχαμε αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον για την επαναφορά του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Φρανκφούρτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το ενδιαφέρον αυτό μετουσιώθηκε σε απόφαση για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου Lufthansa στην περιοχή», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο.

πληροφορίες: AΠΕ – ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ