Τέσσερις ταινίες κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και η καθεμιά έχει το δικό της ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Μάρτιν Σκορσέζε με τη «Σιωπή» παρουσιάζει μία ταινία που ξεκίνησε ως ιδέα περισσότερα από δύο δεκαετίες πριν, ο Τομ Φορντ με τα «Νυκτόβια Πλάσματα» κάνει τη δεύτερη ταινία του και έχει πολλά να μας δείξει, το «Paterson» είναι η νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους, που την είδαμε στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και τη συστήνουμε και τέλος το «Assassin’s Creed» μας μεταφέρει σ’ ένα περιβάλλον έντονης δράσης με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ σ’ έναν διαρκή αγώνα με το παρελθόν και το μέλλον.

Επιμέλεια: Κώστας Γιάντσιος

Σιωπή
Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε είναι από τις καλύτερες κινηματογραφικές προτάσεις της χρονιάς.
Πρεμιέρα: 5 Ιανουαρίου 2017

Προβάλλεται: Village Cinemas, Ster Cinemas, Odeon Πλατεία, Φαργκάνη Αrt

Νυκτόβια Πλάσματα
Ο Τομ Φορντ επανέρχεται με αισθηματικό θρίλερ και πρωταγωνιστές την Έιμι Άνταμς και τον Τζέικ Γκίλενχααλ.
Πρεμιέρα: 5 Ιανουαρίου 2017

Προβάλλεται: Village Cinemas, Ster Cinemas, Odeon Πλατεία, Cineplexx, Αιθ. Σταύρος Τορνές (Λιμάνι)

Paterson
H νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους, που είδαμε στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δίνει μια ποιητική διάσταση στην καθημερινότητα και τις λεπτομέρειες που πολλές φορές μας διαφεύγουν.
Πρεμιέρα: 5 Ιανουαρίου 2017

Προβάλλεται: Ολύμπιον Αιθ. 1

Assassin’s Creed
Το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι δράσης, που μετρά μερικές δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Πρεμιέρα: 5 Ιανουαρίου 2017

Προβάλλεται: Village Cinemas, Ster Cinemas, Odeon Πλατεία, Cineplexx