Η απόλαυση ενός πρωινού καφέ συνδυασμένη με την τραγανή αίσθηση που προσφέρει ένα χωνάκι παγωτού, καλυμμένο με σοκολάτα, μπορεί να ακούγεται σαν όνειρο που έγινε πραγματικότητα, όμως κρύβει πολλές… παγίδες.

Είναι μόδα

Η νέα μόδα στον καφέ που έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος στις ΗΠΑ και σε μερικές ευρωπαϊκές πόλεις «παντρεύει» το αγαπημένο ρόφημα με τα τραγανά χωνάκια, αφήνοντας την ελευθερία στον δημιουργό για τη χρήση διάφορων γλυκών – και όχι μόνο – γαρνιτούρων.

Εικόνες από λαχταριστά «χωνάκια καφέ» έχουν ήδη κατακλύσει ήδη το Instagram, κάνοντάς μας να περιμένουμε πώς και πώς για τη στιγμή που θα φτάσει αυτό το πρωτότυπο έδεσμα και στην Ελλάδα.

Αλλά

Ωστόσο, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, παρά τη θεσπέσια γεύση τους αυτά τα χωνάκια δεν είναι τίποτε άλλο παρά μικρές…ωρολογιακές βόμβες, που απειλούν να καταστρέψουν τα ρούχα σου γεμίζοντάς τα με καπουτσίνο, αν ξεχαστείς και δεν πιεις το περιεχόμενό τους μέσα σε λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πολλούς απογοητευμένους πελάτες που «την έπαθαν», τα περισσότερα από αυτά τα χωνάκια αρχίζουν να διαλύονται μέσα σε 4 λεπτά και εάν περιέχουν ακόμα υγρό… την έβαψες.