Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προσφέρει ευέλικτες λύσεις που κάνουν το διάβασμα στο σπίτι εύκολο και ευχάριστο, προτείνοντας ταυτόχρονα ιδέες για την οργάνωση και τη διαμόρφωση μιας λειτουργικής καθημερινότητας για τους μικρούς μας φίλους.

Η επιλογή του κατάλληλου επίπλου γραφείου, όπως είναι το LÄRANDE, με συρόμενη μονάδα αποθήκευσης που εξοικονομεί πολύτιμο χώρο, είναι απαραίτητη για να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για το διάβασμα των παιδιών. Μία ακόμα «έξυπνη» επιλογή αποτελεί το επεκτεινόμενο γραφείο PÅHL, που έχει σχεδιαστεί για να «μεγαλώνει» μαζί με το παιδί, αφού ρυθμίζεται σε τρία διαφορετικά ύψη, επιτρέποντας τη χρήση του για πολλά χρόνια.

Η σωστή οργάνωση του παιδικού δωματίου αποτελεί ένα ακόμα βασικό συστατικό για την εύρυθμη σχολική καθημερινότητα. Οργανώνοντας το παιδικό γραφείο με κουτιά αποθήκευσης TJENA ή PLUGG LAND, η εύρεση της γραφικής ύλης και των αντικειμένων, γίνεται πανεύκολη. Ακόμη, προετοιμάζοντας τα ρούχα των παιδιών από το προηγούμενο βράδυ, τοποθετώντας τα στην κρεμάστρα πόρτας PLUGG LAND, είναι έτοιμα για να φορεθούν και έτσι αποφεύγετε το άγχος της ετοιμασίας για το σχολείο το επόμενο πρωί.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλα όσα χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά, πολλά χρώματα και έξυπνες λύσεις, για να δημιουργήσετε ένα χώρο άνεσης και έμπνευσης για τα παιδιά σας.

Μάθετε περισσότερα στο IKEA.gr