Ένα τροπικό beach bar σε ένα υπέροχο μέρος της Χαλκιδικής. Εδώ η θάλασσα είναι καταπληκτική, οι φοίνικες, η μουσική και τα coctails σας ταξιδεύουν σε μέρη τροπικά. Αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό, ο Navagos σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Αρκεί η καλή διάθεση της παρέας για να περάσετε αξέχαστες στιγμές και αυτό το καλοκαίρι.

Οι μουσικές επιλογές θα είναι γνώριμες αφού στα decks θα απολαμβάνετε djs της Θεσσαλονίκης. Ήλιος, cocktails, φοίνικες και μουσικάρες. Δεν θέλεις πολλά για είσαι ευτυχισμένος. Σίγουρα δεν θέλεις να φύγεις από το beach bar για να πας για φαγητό και δεν χρειάζεται αφού υπάρχει στον ίδιο χώρο εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, την οποία βέβαια μπορείς να απολαύσεις και στην ξαπλώστρα.

Ένας χώρος που διεγείρει και τις πέντε αισθήσεις. Seafood με θέα που συγκλονίζει και μουσική που σε ταξιδεύει σε ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό.

 

Που θα το βρεις:
Παλιούρι Χαλκιδικής

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Η έκπτωση δεν ισχύει για την κατανάλωση στο φαγητό. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές και το εστιατόριο της επιχείρησης.
20%