Σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από πληροφορία, σε μια εποχή γεμάτη σκληρές δοκιμασίες, σε μια συνθήκη ψηφιοποίησης ακόμη και των βασικών μας αναγκών, όπως η επικοινωνία, είναι καιρός να στρέψουμε το βλέμμα μέσα μας και να ξανασυστηθούμε με τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Παρουσιάζει, η Χριστίνα Μαυρομάτη, Communication & Events Manager

Σε αυτό το επεισόδιο, μιλάμε και προσεγγίζουμε τα «Ναρκωτικά και Εξαρτήσεις. . Επιλέγοντας τη Ζωή».

Λίγα λόγια για το επεισόδιο

Σήμερα προσεγγίσαμε ένα δύσκολο θέμα..
Ναρκωτικές ουσίες και εξαρτήσεις.
Τι θα πει εξάρτηση;

Γιατί κάποιος οδηγείται στη χρήση ναρκωτικών ουσιών;
Πόσο δύσκολο είναι να φλερτάρει κάποιος με το θάνατο;
Και η οικογένεια πως βιώνει μια τόσο δύσκολη κατάσταση;

Αυτά και αλλά πολλά θέματα σχετικά με το μεγάλο ζήτημα των εξαρτήσεων προσεγγίσαμε
με την πολύτιμη καθοδήγηση της Κατερίνας Χλωροκώστα, η οποία είναι Pg. D. Δραματοθεραπεύτρια και ειδική Σύμβουλος Εξαρτήσεων και το μήνυμα είναι ένα και είναι δυνατό «καμία ουσία δεν είναι πιο δυνατή από την ίδια τη ζωή».

Το Βλέμμα Μέσα Μας στο Youtube
Το Βλέμμα Μέσα Μας στο Facebook

* Η Χριστίνα Μαυρομάτη, ο άνθρωπος πίσω από τα επιτυχημένα biscotto workshops αναζήτησε έναν νέο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό, δημιουργώντας ένα podcast που αναδεικνύει όλα αυτά που μας επηρεάζουν αλλά δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε.

* Το Podcast Ψυχολογίας «Το Βλέμμα Μέσα Μας» δημιουργήθηκε με στόχο να προσεγγίσει θέματα ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης με διεισδυτική και επιστημονική ματιά. Επιχειρεί να εμπνεύσει όλους μας να στρέψουμε το βλέμμα μέσα μας, να παρακινηθούμε, να διαχειριστούμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Μεταδίδει γνώσεις, πληροφορεί και τελικά μας οδηγεί να επιλέξουμε την αλλαγή μας. Ως καλεσμένους φιλοξενεί ανθρώπους από τον χώρο της ψυχολογίας αλλά και από διάφορους χώρους και επιστημονικά πεδία.