Ένα ακόμη biscotto event δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας

Ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας
Τι σημαίνει ο όρος «Ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας;
-Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά;
Πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε ένα άτομο με ναρκισσιστικά στοιχεία σε μια συντροφική σχέση, στο χώρο εργασίας ή και στο φιλικό κύκλο;
Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσουμε τα άτομα με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας;
Στο workshop αυτό θα απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα.
Προσοχή! Δεν πρόκειται για άλλη μια ομιλία με θέμα τις Διαταραχές προσωπικότητας, αλλά μια βιωματική συνάντηση ανθρώπων που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, αλλά και να εξοπλιστούν με στρατηγικές διαχείρισης της καθημερινότητάς τους όταν συναναστρέφονται ένα άτομο με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας.

Παρουσίαση: Γεωργία Κιζιρίδου- Εξελικτική – Σχολική Ψυχολόγος, Εκπαιδεύτρια ενηλίκων, Συγγραφέας

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 18 Μαΐου 
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας : Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.