Ανατολικά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πυλαία θα συναντήσετε το Narcis Nails, ένα κέντρο αισθητικής που στοχεύει να αναδείξει την προσωπικότητά και το στυλ σας, με δημιουργίες που ξεχωρίζουν, αλλά και να σας κάνει να ξεφύγετε για λίγο από την μονότονη καθημερινότητα.

Υπηρεσίες που θα λατρέψετε

Σε έναν καλαίσθητο χώρο που κυριαρχούν τα γήινα χρώματα, τα οποία χαρίζουν χαλάρωση και ηρεμία, η καταρτισμένη και δημιουργικά «ανήσυχη» ομάδα του Narcis Nails προσφέρει λεπτοδουλεμένο μανικιούρ και πεντικιούρ (θεραπευτικό, ημιμόνιμο, ονυχοπλαστική), με διάρκεια και ποιότητα. Καθίστε στις αναπαυτικές καρέκλες τους και αφεθείτε στην περιποίησή τους που θα σας αποσυμπιέσει κατευθείαν. Τις υπηρεσίες των άκρων έρχονται να πλαισιώσουν αποτριχώσεις, μασάζ, Sunless Tanning (τεχνητό μαύρισμα με ψεκασμό από αερογράφο) και μακιγιάζ επαγγελματικό νυφικό.

Στον χώρο τους μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας για τα άκρα σας, για μακιγιάζ, καθώς και διάφορα είδη δώρου για να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Ανακαλύψτε τα όλα από κοντά.

Ένα προσεγμένο look υποδηλώνει μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της, έχει αυτοπεποίθηση και είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο. Επισκεφτείτε τους, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και αποκτήστε την εικόνα που πάντα ονειρευόσασταν.

Περιποίηση με ασφάλεια

Το Narcis Nails προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον κορωνοϊό. Έτσι, λοιπόν, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, θα εξυπηρετείται ένας πελάτης κάθε φορά και θα πρέπει να προσέρχεται με τη μάσκα του, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση σας. Επιπλέον, δεν επιτρέπονται οι συνοδοί και τα μικρά παιδιά.

Φυσικά, μάσκα και γάντια φορούν και οι υπάλληλοι, οι οποίοι θα φροντίζουν να απολυμαίνουν τις επιφάνειες και να αποστειρώνουν τα εργαλεία μετά από κάθε πελάτη. Επίσης, θα βρείτε στον χώρο αντισηπτικό για να απολυμαίνεται τα χέρια σας και να φροντίζετε πάντα να διατηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων. Τέλος, άτομα με αδιαθεσία και πιθανά συμπτώματα θα πρέπει να ακυρώνουν το ραντεβού τους.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Πολυτεχνείου 23, Πυλαία

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00
Σάββατο 10:00-17:00