Μία άλλη διάσταση του nail art σας περιμένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με εξειδίκευση και εμπειρία το μανικιούρ, το πεντικιούρ και μία «βεντάλια» υπηρεσιών ομορφιάς που τα συμπληρώνουν αλλάζει επίπεδο.

Ο στόχος είναι η άψογη εμφάνισή σας και εδώ γνωρίζουν τον τρόπο να το πετύχουν. Όλα αυτά σ’ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον, όπου θα χαλαρώσετε, βασική προϋπόθεση για να απολαύσετε τις στιγμές περιποίησης. Η ομορφιά είναι τέχνη, όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτριες του Nails Boutique και θα το προσέξετε, που αλλού; Επάνω σας.

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις αισθητικής περιποίησης με τη χρήση μόνο επώνυμων προϊόντων δε σημαίνει αναγκαστικά και υψηλό κόστος. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και πάντοτε υπάρχουν στη διάθεσή σας προσφορές και πακέτα προσφοράς, όπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα του Nails Boutique. Αυτός είναι και ένας ακόμη λόγος για τον οποίον έχει δημιουργηθεί μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Ολοκληρωμένες προτάσεις αισθητικής περιποίησης

Στo Nails Boutique απολαμβάνετε, όπως αναφέραμε, ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών ομορφιάς, που θα αναδείξει τον ωραιότερό σας εαυτό. Μανικιούρ και πεντικιούρ που αναδεικνύει και, ταυτόχρονα, προστατεύει τα άκρα σας και προσδίδει μοναδικό στυλ από την κορυφή ως τα νύχια, κυριολεκτικά.

Αισθητική άκρων υψηλού επιπέδου, spa μανικιούρ, spa πεντικιούρ, ημιμόνιμο βερνίκι, ονυχοπλαστική, αποτρίχωση με κερί, σχηματισμός φρυδιών, extension βλεφαρίδων, lash lift αλλά και νυφικά πακέτα ομορφιάς εντάσσονται στις υπηρεσίες, ακολουθώντας πάντα, τις προσταγές της μόδας και χρησιμοποιώντας επαγγελματικά προϊόντα επώνυμων εταιρειών του χώρου, όπως: Essie, CND, Gehwol, Bluesky, Shellac, Orly.

Αφεθείτε στα χέρια της ομάδας του Nails Boutique, ακούστε τις προτάσεις τους και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις από τους ειδικούς.

Όλα τα παραπάνω με προτεραιότητα στην υγεία σας

Η λειτουργία του Nails Boutique προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή και απέναντι στον Covid19. Έτσι πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, γίνεται εβδομαδιαία απολύμανση με όζον στον χώρο ενώ εξυπηρετούνται αποκλειστικά με ραντεβού πελάτες τηρώντας τις αποστάσεις με βάση τα τετραγωνικά. Υπάρχουν αντισηπτικά στο χώρο ενώ προσωπικό και πελάτες είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν μάσκα.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ερμού 18
(εντός Στοάς Καράσσο, 2ος ορ.)

Τηλέφωνο
2310233283
6986 615 678
6981 043 874

Website
nailsboutique.gr