Σε έναν χώρο με γήινα χρώματα για χαλάρωση και ηρεμία και έπιπλα υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζουν, το Nail Loft Studio & Academy σάς περιμένει στο κέντρο της πόλης για μια περιποίηση που θα σας ευχαριστήσει, θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Ιδανικό για γυναίκες αλλά και για άντρες, που χαρίζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους στην προσωπική τους φροντίδα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, το έμπειρο προσωπικό του σάς παρέχει προσεγμένες υπηρεσίες, με το αποτέλεσμα να είναι άρτιo και ακριβώς έτσι όπως το ονειρευόσασταν. Και αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, θα σας συμβουλέψουν και θα σας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές, πάντα σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι οι εξής:

  • Μανικιούρ (απλό, ημιμόνιμο, τζελ, ακρυτζέλ, ακρυλικό)
  • Πεντικιούρ (απλό, βαφή διαρκείας, ημιμόνιμο, θεραπευτικό)
  • Ανδρικό μανικιούρ-πεντικιούρ
  • Θεραπείες νυχιών – Ενυδάτωση χεριών και ποδιών με τη χρήση brazzcare
  • Solarium
  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια ονυχοπλαστικής αρχαρίων και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια (ρωτήστε τους για τις λεπτομέρειες)

Και επειδή το σωστό αποτέλεσμα θέλει και τα κατάλληλα προϊόντα, μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά τους επαγγελματικά προϊόντα, όπως κρέμες σώματος, scrub του Αυγερινού, κρέμες solarium, αρώματα και διάφορα άλλα που θα τα ανακαλύψετε από κοντά. Γιατί οφείλουμε να περιποιούμαστε και στον προσωπικό μας χώρο.

Προτεραιότητα η ασφάλειά σας

Η λειτουργία του Nail Loft Studio & Academy προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην συνοδεύεστε από άλλα άτομα, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα και γάντια, χώρος και εργαλεία αποστειρώνονται συνεχώς και τέλος, στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό για να απολυμαίνετε τα χέρια σας.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 49

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο-Κυριακή Κλειστά