Αναρωτιέστε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αγαπήσουν τα παιδιά σας μια ξένη γλώσσα και να την κατακτήσουν μέσα από τη δημιουργική μάθηση; Θέλετε να εξοικειωθούν με τα αγγλικά μέσα από βιωματικά παιχνίδια και εργαστήρια τέχνης; Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κυριακίδου σας καλεί, σε μια διαφορετική εμπειρία,  μέσω του προγράμματος Edutainment.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων τα παιδιά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κυριακίδου εκτίθενται στην Αγγλική γλώσσα μέσα από ξεχωριστές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, κίνηση και βιωματική μάθηση. Με βασικό μέσο επικοινωνίας τα Αγγλικά, τα παιδιά ανακαλύπτουν τις ικανότητες τους, αναδεικνύουν τα ταλέντα τους, εκφράζονται δημιουργικά και μαθαίνουν  να συνεργάζονται στα πλαίσια της ομάδας.

Στο Εργαστήριο Mythical Creatures, που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00, τα παιδιά θα βρεθούν μέσα σε ένα «μαγεμένο» δάσος που εκτός από εκπλήξεις κρύβει και μια απέραντη ομορφιά. Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου τα παιδιά θα αναπτύξουν ομαδικό πνεύμα, θα εκφραστούν μέσα από τον χορό και το θέατρο, θα μάθουν καινούριο λεξιλόγιο και θα το χρησιμοποιήσουν για να επικοινωνήσουν με τα πλάσματα ενός άλλου κόσμου. Μέσα από αυτή την επικοινωνία, τα παιδιά θα γνωρίσουν καλύτερα την φύση, θα ανακαλύψουν την μαγεία της και μπαίνοντας στην θέση των πλασμάτων που ζουν εκεί θα πάρουν ένα μάθημα ζωής. Και όλα αυτά μέσα από την αγγλική γλώσσα!

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο δεν είναι απαραίτητη η φοίτηση στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κυριακίδου, καθώς οι πόρτες του ανοίγουν για να υποδεχτούν όλα τα παιδιά της πόλης, ανάλογα με το γλωσσικό υπόβαθρο του καθενός.

Το πρόγραμμα Edutainment ξεχώρισε στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Education Leaders Awards» και βραβεύτηκε στις 18 Μαΐου 2018 ως ‘Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία’.

 

info
Ημερομηνία: Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019
Ώρα: 10:00 – 13:00
Διεύθυνση: Πανταζίδου 38, Άνω Τούμπα
Ηλικίες: Για παιδιά επιπέδου Α1  (3η χρονιά Αγγλικών)
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ

Για να κρατήσετε τη θέση σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 949660 ή να στείλετε email στο [email protected], αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, το τμήμα στο οποίο φοιτεί στα αγγλικά, την ηλικία του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η εγγραφή σας είναι απαραίτητη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Γλωσσών Κυριακίδου https://kyriakidou.gr/edutainment/ και ακολουθείστε το Kyriakidou Language School και το Kyriakidou Downtown στο Instagram και στο Facebook.

Δραστηριότητες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ