Τα Mr. Coffee Stores μας συστήθηκαν πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2017 στην Πλ. Μετεώρων και δύο χρόνια μετά το δεύτερο κατάστημά τους άνοιξε στη Νεάπολη στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Δεν άργησαν να γίνουν η αγαπημένη επιλογή στις περιοχές αυτές και πλέον η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων τους μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση έχει έρθει και στον Εύοσμο στη Μεγ. Αλεξάνδρου 2, με το τρίτο κατά σειρά Mr. Coffee Store.

Κάθε ώρα είναι ώρα για Mr. Coffee Store

Ο τίτλος δεν είναι υπερβολικός αφού καθημερινά έχει επιλογές για όλες τις ώρες. Από τον πρωινό καφέ, τον χυμό μας, μια μπαγκέτα, μπουγάτσα και πίτες μέχρι τορτίγιες, burgers, κοτομπουκιές, pizza, σαλάτες και κρέπες που καλύπτουν και τα γεύματα της ημέρας. Επίσης, σε κάθε Mr. Coffee Store σας περιμένουν και άλλα προϊόντα για τις αγορές σας, όπως είδη καπνού, σοκολάτες, μπισκότα, γαλακτοκομικά, αναψυκτικά, χυμούς, κρασί, μπύρες, ποτά, είδη παντοπωλείου και κάποια χαρτικά. Γι’ αυτό σας είπαμε ότι στα Mr. Coffee Stores έχουν πάντα κάτι που θα χρειαστείτε μέσα στην ημέρα σας και μάλιστα έρχεται και στο σπίτι ή την εργασία και με delivery.

Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των Mr. Coffee Stores είναι οι προσφορές που «τρέχουν» διαρκώς και αφορούν συνδυασμούς επιλογών από τον κατάλογο για να βγαίνετε και κερδισμένοι με κάθε παραγγελία. Κάτι τέτοιο δε λείπει και από το κατάστημα του Ευόσμου, όπως μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα των Mr. Coffee Stores.

Mr Crepe & Mr. Pizza

Το κατάστημα του Ευόσμου έχει και μία επιπλέον ιδιαιτερότητα. Η κρέπα και η pizza έχουν έναν αυτόνομο ολοκληρωμένο χώρο, μέσα στο ίδιο το κατάστημα ώστε να σας εξυπηρετούν πιο άμεσα και να έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές για να συνδυάσετε υλικά και γεύσεις. Να σημειώσουμε ότι θα μπορείτε να πάρετε και pizza με το κομμάτι αλλά και χορταστική οικογενειακή καθώς επίσης και calzone και πεϊνιρλί.

Καταστήματα 

  • Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Εύοσμος

Τηλέφωνο: 2310770888

  • Πλατεία Μετεώρων

Τηλέφωνο: 2316009963 / 2310620814

  • Ελ.Βενιζέλου 32, Νεάπολη

Τηλέφωνο: 2310552212 / 2310552213

Ωράριο Delivery
Δευτέρα – Παρασκευή: 07:00 – 01:00
Σάββατο : 08:00 – 01:00
Κυριακή: 09:00 – 01:00

Website: mrcoffeestores.gr

Facebook: Mr. Coffee Stores

Instagram: Mr. Coffee Stores