Το όνομά του δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αποδίδει αυτό που ένας τέτοιος καλαίσθητος χώρος εκφράζει. Όπως ένα μωσαϊκό που αποτελείται από πολύχρωμες ψηφίδες, έτσι και το Mozaic είναι ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων, ιστοριών, συναισθημάτων, ήχων, γεύσεων.

Και όλα αυτά σε μία φιλόξενη ατμόσφαιρα γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο απ’ όλα. Να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή που θα βρεθείς εκεί. Αυτό η ομάδα του Mozaic το καταφέρνει και δεν είναι τυχαίο ότι σε πολύ μικρό διάστημα απέκτησε πιστούς φίλους που το προτιμούν τόσο για τον καφέ τους όσο και για μπύρα, κρασί ή cocktail.

Πλούσιες γεύσεις και μουσικές βραδιές

Επίσης, σερβίρει πιάτα με  πρωταγωνιστή το αυγό για πρωινό ή brunch, pancakes, healthy bowls με γιαούρτι, φρούτα και superfoods αλλά και κυρίως πιάτα με κοτόπουλο, ζυμαρικά, σαλάτες και burger, οπότε μπορείτε και να γευματίσετε.

Διαθέτει, όμως, και επιλογές ιδανικές για να ένα break με χορταστικό σνακ ή για ως συνοδευτικά για το ποτό, όπως μπρουσκέτες, πίτσα, πανίνι. Δε λείπουν από το πρόγραμμά του και θεματικές βραδιές είτε ως προς τη μουσική είτε ως προς τις γεύσεις, όπως οι Πέμπτες που είναι αφιερωμένες στο sushi σε συνεργασία με το Sushaki και έχουν γίνει πλέον “θεσμός” για τους sushi lovers. Bao, βέβαια, βρίσκεται και τις υπόλοιπες μέρες.

Το Mozaic καταφέρνει να προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές αλλά και τις συνθήκες και έτσι μας υποδέχεται τηρώντας ό,τι απαιτείται για την ασφάλεια και την υγεία μας. Έτσι χωρίς άγχος μπορούμε να αφιερώσουμε χρόνο για να συναντήσουμε φίλους απολαμβάνοντας τις βραδιές σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες  περιοχές της Θεσσαλονίκης.

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γρηγορίου Λαμπράκη 220, Τούμπα

Τηλέφωνο
2310938438