Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Οι Μούσες Πιερίων στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Οι Μούσες Πιερίων είναι ένας Κοινωνικός Συνεταιρισμός που ξεκίνησε το 2011. Σήμερα, με βάση την πίστη στις αρχές της χρησιμοποιεί για την παραγωγή των προϊόντων αγνά υλικά, με στόχο να προσφέρει χειροποίητα προϊόντα υψίστης ποιότητας χωρίς βιομηχανική επεξεργασία, προσθήκη συντηρητικών ή χρωστικών.

Με στόχους την ανάδειξη τοπικών γεωργικών καλλιεργειών (ακτινίδιο, φράουλα, κεράσι κ.λ.π.), την προαγωγή της κοινωνικής ωφέλειας μέσω της παραγωγής αγαθών ή της παροχής υπηρεσιών συλλογικού και κοινωνικού χαρακτήρα, την αξιοποίηση των κερδών του για την ανάπτυξη της απασχόλησης και τη διεύρυνση των εργασιών του, την αρχή της αλληλέγγυας οικονομίας και την αρχή της συλλογικής δράσης, της συμμετοχικής εργασίας και της συνεταιριστικής οργάνωσης, παράγει προϊόντα βγαλμένα από την παράδοση. 

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Ελληνικό Παντοπωλείο

 ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΣΠΑΝΑΚΙ  – ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΨΗΜΕΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ – ΝΤΟΜΑΤΑ

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΔΙΚΟΚΚΟΥ ΣΙΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΜΑΝΙΤΑΡΑ

ΚΡΙΘΑΡΩΤΟ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΚΟΧΥΛΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΡΙΧΡΩΜΟ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ & ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ