Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Τα mouro superfoods στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Η mouro superfoods είναι μια νέα εταιρεία πώλησης και μεταποίησης νωπών βιολογικών φρούτων αρώνιας. Η αρώνια μπήκε στη ζωή τους, όταν, αναζητώντας εναλλακτικές και δυναμικές καλλιέργειες, ανακάλυψαν ένα πραγματικό «θησαυρό», την αρώνια. Μετά από έρευνα και μελέτη των δεδομένων συνειδητοποίησαν πως ανακάλυψαν τον «βασιλιά των superfoods», την αρώνια τη μελανόκαρπη.

Λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, σε έκταση 20 στρεμμάτων καλλιεργείται η πρώτη ύλη της mouro superfoods, η αρώνια, με όλες τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις της βιολογικής γεωργίας. Στα κτήματά τους καλλιεργούν επιλεγμένα φυτά «αρώνια μελανόκαρπη» ποικιλίας Viking.

Η καλλιέργεια αναπτύσσεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ενώ τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί καλλιέργειας superfoods.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΡΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΘΥΜΑΡΙΟΥ 240 γρ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΡΩΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ 240 γρ

ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΡΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΥΗΣ 240 γρ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΑΡΩΝΙΑ 100 γρ

ΧΥΜΟΣ ΑΡΩΝΙΑΣ (250 ml και 500 ml)