Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Η Φάρμα Μανιταριών Μητάτο στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Το Μητάτο είναι μια φάρμα μανιταριών που εκσυγχρόνισε την παραγωγική διαδικασία μανιταριών πλευρώτους. Με την εφαρμογή νέων καινοτομιών στους θαλάμους παραγωγής, υπάρχει συνεχόμενη, 365 μέρες τον χρόνο, παραγωγή μανιταριών πλευρώτους. Η πιστοποίηση ως Ελληνική Επιχείρηση με παραγώμενα απολύτως Ελληνικά Προϊόντα είναι γεγονός.

Η μονάδα καλλιέργειας μανιταριών βρίσκεται εγκατεστημένη στον οικισμό Σούνιο, του Δήμου Αβδήρων, Νομού Ξάνθης. Εξασφαλίζει συνθήκες υψηλής υγιεινής και μειωμένου ρίσκου επιμολύνσεων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας και της συσκευασίας. Η αφοσίωση τους, το κέφι, το μεράκι και η αγάπη για το αντικείμενο είναι μερικές από τις αξίες που κάνουν τη φάρμα μανιταριών «Μητάτο» να ξεχωρίζει, προσφέροντας αδιαπραγμάτευτη ποιότητα προϊόντων. 

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Ελληνικό Παντοπωλείο

​ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΦΙΛΕΤΟ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ
ΧΟΝΤΡΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΦΙΛΕΤΟ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ 
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΡΙΚΑΚΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΌ ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ 
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΟΥΣΚΟΥΣΑΚΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ