Αχ, Μισιρλού, μαγική, ξωτική ομορφιά. Μαγικός, εξωτικός και ταξιδιάρικος είναι και ο χώρος της misirlou και αποτελεί τη νέα εμπειρία που θα απογειώσει τις μέρες και τις νύχτες σου. Στο κέντρο της πόλης, έχει γίνει ήδη το νέο έντεχνο στέκι.

Η αγάπη στους έντεχνους και παλιούς λαϊκούς ήχους έρχεται να συναντήσει τη σύγχρονη εκδοχή της ποιοτικής διασκέδασης. Αγαπημένες μελωδίες, κομμάτια που μιλούν στην καρδιά θα συντροφεύσουν τον καφέ σου το πρωί και το ποτό, το ιδιαίτερο cocktail ή το κρασί σου το βράδυ. Μαζί με το ποτό σου, μπορείς να απολαύσεις λαχταριστά finger foods και πληθωρικές πιατέλες αλλαντικών.

Στη misirlou θα βρεις μία ιδιαιτέρως πλούσια κάβα, και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις ακριβώς το ποτό αυτό που προτιμάς, καθώς περιλαμβάνει και διαλεχτές ετικέτες σε premium φιάλες. Κι αν προτιμάς να καθίσεις στο bar, περίγραψε τις γεύσεις σου στον bartender κι εμπιστεύσου τον να σου φτιάξει το πιο απολαυστικό cocktail.

Επίσης, υπάρχουν και οι ιδιαίτερες βραδιές, που διάσημοι μουσικοί παραγωγοί και djs θα κάνουν, με τις προσεγμένες μουσικές επιλογές τους, τη νύχτα σου ξεχωριστή. Μην ξεχνάς να παρακολουθείς τη σελίδα τους στο facebook, καθώς γίνονται πολλοί διαγωνισμοί για παραστάσεις και συναυλίες της πόλης. Είναι ωραίο να ξενυχτάς στα bars με αυτούς που αγαπάς και εκεί που αγαπάς. Και τη misirlou θα την αγαπήσεις με την πρώτη ματιά.

Το κέντρο έχει τα μυστικά του. Κι ένα από αυτά σε περιμένει το ανακαλύψεις στη στοά της Πολυτεχνείου, στον αριθμό 17. «Έλα να ζήσεις τις νύχτες σου μαζί μας. Misirlou…serious drinking».

Περιοχή:
Κέντρο

Διεύθυνση:
Πολυτεχνείου 17Α (εντός στοάς)

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-05:00
Σάββατο-Κυριακή 20:00-05:00