Ήταν Σεπτέμβριος του 2014 όταν η αρχή έγινε στο διώροφο κτίριο της οδού Κομνηνών 18 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα χρόνια πέρασαν και βρίσκει το The MindTrap Tsimiski να μετράει πλέον 9 δωμάτια για μικρούς και μεγάλους, ενώ ετοιμάζει παράλληλα και ένα νέο κεφάλαιο, το The MindTrap Mediterranean Cosmos, με 7 θεματικά δωμάτια, με διάσπαρτα στοιχεία, μυστηριώδη αντικείμενα και κατασκευές που πρέπει να συνδυάσεις μαζί με την παρέα σου σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις! 

 

16 απόλυτες εμπειρίες απόδρασης

Μια δραστηριότητα που εδραιώθηκε για όλους ταράζοντας τα δεδομένα στο χώρο της διασκέδασης, ήρθε τώρα και στα Ανατολικά, καλύπτοντας το κενό στη ψυχαγωγία σ’ ολόκληρη την πόλη. Συνολικά, τα The MindTrap προσφέρουν 16 δωμάτια απόδρασης γεμάτα δράση και μυστήριο!

Στο The MindTrap Tsimiski ερχόμαστε αντιμέτωποι με 9 δωμάτια πρόκλησης· τα Indiana Jones and the Temple of Doom, Baker Street, Wizard of Oz, Jumanji, Medical Psycho, Dead Silence, Silent Hills και Hostel. Ενώ, στο The MindTrap Mediterranean Cosmos επιλέγουμε μεταξύ 7 νέων spooky concepts. School of Wizards, Middle Earth, Fairytale, Split, In Time, The Evil Mansion II και Art of Escape. 

Δωμάτια μοναδικά, με περίτεχνες κατασκευές, με το στοιχείο του μυστηρίου να κυριεύει τους πάντες. Δεν είστε όμως πάντα μόνοι… Σε 8 από αυτά τα δωμάτια, επαγγελματίες ηθοποιοί αναλαμβάνουν να παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο: άλλοτε σύμμαχοι σας κι άλλοτε εχθροί, ένα είναι το σίγουρο: τα πράγματα δυσκολεύουν, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη και κορυφώνοντας την έκπληξη των ομάδων.

 

Η εναλλακτική έξοδος της παρέας, της οικογένειας, του σχολείου

Φυσικά, τα δωμάτια των The MindTrap είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Εδώ, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα ολοκληρωμένο party για τα παιδιά τους, αλλά και οι ίδιοι μπορούν να γνωρίσουν μοναδικούς κόσμους. Ήδη, πάνω από 5.000 παιδιά έχουν γιορτάσει τα γενέθλια τους, δεκάδες σχολεία επισκέπτονται εβδομαδιαίως ένα δωμάτιο απόδρασης και μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες επιλέγουν τα δωμάτια για team building events. Η απόλυτη εμπειρία απόδρασης έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές που αντί για έναν ακόμη καφέ, επιλέγουν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, ακονίζοντας μυαλό και αισθήσεις.

 

Επιλέξτε να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, ακονίζοντας μυαλό και αισθήσεις στην απόλυτη εμπειρία απόδρασης!

 

The MindTrap Tsimiski
Κομνηνών 18 & Τσιμισκή, Κέντρο

The MindTrap Mediterranean Cosmos
11οχλμ. οδού Θεσ/νίκης – Μουδανιών, Ανατολικά