Σπιτικό Φαγητό
Ανοιχτά: Δευτέρα – Σάββατο: 12:00 – 19:00
Delivery: 12:00-19:00

Νόστιμο, σπιτικό φαγητό που κοστίζει όσο αν το μαγειρεύατε μόνοι σας.

Η μεγάλη είσοδος και ο συνολικά ευρύχωρος χώρος, σε προδιαθέτει για το νόστιμο και υγιεινό φαγητό που θα αντικρίσεις στον πλούσιο μπουφέ του Millet.

Καθημερινά περίπου 20 επιλογές σε σαλάτες, συνοδευτικά και κυρίως πιάτα ετοιμάζονται και μαγειρεύονται στο χώρο. Γεύσεις οικείες, σπιτικές, υγιεινές και ελαφριές για να μπορείτε να συνεχίσετε και τη δραστηριότητα σας χωρίς βαρύ στομάχι.

Το δημοφιλέστερο πιάτο, ρωτήσαμε τους ίδιους τους μάγειρες για να το διαπιστώσουμε, είναι και ένα από τα δικά μας αγαπημένα και πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Είναι τα ψητά φιλετάκια από μπούτι κοτόπουλο, τραγανά απ’ έξω και ζουμερά στο εσωτερικό. Συνοδεύστε τα με πατάτες ή ρύζι και έχετε μία απλή αλλά απολαυστική επιλογή.

Ο μουσακάς και τα λαζάνια λαχανικών ξεχωρίζουν, επίσης. Θα χορτάσετε αλλά δε θα σας βαρύνουν. Το ίδιο ισχύει και με τους λαχανοντολμάδες ενώ από τα δημοφιλή λαδερά είναι οι μπάμιες, κάτι που ίσως να μην το περιμένατε, άρα φανταστείτε πόσο καλομαγειρεμένες είναι. Εμείς επιλέξαμε και τα κεφτεδάκια, που είναι «μαμαδίστικα».
Συμπληρώστε τα κυρίως πιάτα με σάλατες από φρέσκα λαχανικά ή επιλέξτε μία από αυτές και ως ελαφρύ γεύμα.
Στο Millet μπορεί κανείς να τρώει υγιεινά και με ποικιλία ακόμη και καθημερινά. Δοκιμάστε και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Βασ. Ηρακλείου 21

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Σάββατο, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία.
20%