Τρίτη απόγευμα. Παραλιακή. Είναι η μέρα που μπορεί να σε πετύχει σε διάφορες φάσεις. Ο καύσωνας του καλοκαιριού μπορούσε να μπει στο πετσί σου όπου και να βρισκόσουν. Η άσφαλτος έκαιγε κάτω από τα πόδια σου καθώς γυρνούσες από τη δουλειά, ο ήλιος έκανε τα μάγουλα σου κόκκινα και το χέρι σου να κουνιέται πέρα δώθε για λίγο αέρα. Ο Θερμαϊκός ήταν ίσως η μοναδική όαση που μπορούσε να ξεκουράσει τα μάτια σου, ή των παιδιών σου καθώς περπατούσατε όλοι μαζί στην παραλιακή. Μια σκέψη, μια ελπίδα μέσα στην αφόρητη ζέστη. Μια σκέψη που οδηγεί στην απόλυτη, ίσως, επιθυμία. Να βρεθείς στο δωμάτιο σου κάτω από το air condition και να μείνεις για πάντα μαζί του. Και τότε το είδες. Ένα παγωμένο, δροσερό booth, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ήρθε λίγο πριν παραδοθείς στην κούραση, λίγο πριν αρχίσεις να μπουχτίζεις με τις παρατηρήσεις στα παιδιά σου που έτρεχαν προς κάθε κατεύθυνση. Είδες τη λέξη Bosch γραμμένη μέσα σε μια παγωμένη επιφάνεια, σε ένα κουτί που έστεκε ως από μηχανής θεός στη μέση της παραλιακής. Δε το σκέφτηκες πολύ. Πήρες την οικογένεια σου από το χέρι και μπήκατε χαμογελώντας στην ευγενική κοπέλα που σε καλωσόριζε. Ανάσα. Ένα παγωμένο κουτί γεμάτο με τα νέα κλιματιστικά Bosch Perfect Clima να σου την προσφέρουν, να σου δίνουν «οξυγόνο». Κλείνεις τα μάτια. Το ίδιο και τα παιδιά σου που κάθονται ευτυχισμένα στους κύβους από «πάγο». Η ώρα εκεί μέσα δεν υπάρχει. Δε θες να υπάρχει, κλείνεις τα μάτια και αφήνεσαι στην απόλυτη στιγμή του καλοκαιριού.

Νιώθεις τον χαρτοφύλακα να σε βαραίνει στα χέρια, μαζί με όλες τις ώρες που έχεις δουλέψει σήμερα. Η παραλιακή μοιάζει ατέλειωτη, ίσα που βλέπεις τον λευκό στο βάθος. Το σπίτι σου είναι μονάχα μια σκέψη. «Καλησπέρα σας», σου λέει η κοπέλα και σε καλωσορίζει. «Το Bosch Perfect Clima» σου απελευθερώνει το πρώτο κύμα δροσιάς και το δέρμα σου χαμογελάει. Αφήνεις τον χαρτοφύλακα κάτω. Το θέλεις το νέο Bosch Perfect Clima air condition Το θέλεις για πάντα. Πιάνεις το tablet και συμπληρώνεις το quiz που θα σε βάλει στην κλήρωση για να κάνεις δικό σου το πιο Premium μοντέλο Serie 6 12000BTU με λειτουργία Follow me & Wi-Fi. Όταν είσαι ευτυχισμένος η τύχη είναι με το μέρος σου.

Νερό. Αυτό σκεφτόσαστε όταν περπατάτε πιασμένοι χέρι-χέρι. Συλλαβίζετε την ευτυχία μαζί και νιώθετε τον έρωτα να σας συνδέει. Όμως ανάμεσα σας είναι εκείνη η αποπνικτική ζέστη. Θα θέλατε να βρίσκεστε αγκαλιά, μέσα σε κάποια θάλασσα, να πίνετε ένα φρουτώδες κοκτέιλ σε κάποια παραλία, όμως ο καύσωνας στην πόλη κάνει την απόσταση ανάμεσα σας να μεγαλώνει. Και τότε ανακαλύπτεις ότι υπάρχει τρόπος, ότι μπορείτε να γίνετε ένα. Το Bosch Perfect Clima Experience που βρίσκεται στον δρόμο σας, είναι η λύση. Όταν περνάτε την χαϊδεύεις και σου χαμογελάει. Αγκαλιάζεστε λίγο πριν δοκιμάσετε το smoothie που σας προσφέρεται δωρεάν μέσα στο «παγωμένο» μπαρ του πιο cool & fun Experience booth, του Bosch Perfect Clima.

Όταν περνάτε την χαϊδεύεις και σου χαμογελάει. Αγκαλιάζεστε λίγο πριν δοκιμάσετε το smoothie που σας προσφέρετε δωρεάν μέσα στο «παγωμένο» μπαρ. Τσουγκρίζετε και τα ακουμπάτε κάτω. Έπειτα κλείνετε τα μάτια και νιώθετε τη δροσιά ενός ονειρικού σκηνικού. Ο έρωτας θέλει άνεση. Και τα συναισθήματα απόλαυση.

Ένα παγωμένο κουτί. Μία όαση μέσα στον καύσωνα της πόλης. Πολλές ιστορίες απρόσμενης δροσιάς.

Η Bosch Οικιακές Συσκευές προσφέρει μοναδικές στιγμές ευτυχίας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις ανακαλύψεις μέχρι τις 5/7 και έως αργά το βράδυ. Το πιο μαγικό και δροσερό, fun μέρος στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και σε καλεί να ανασάνεις. Τι περιμένεις;

Φωτογραφίες: Δημήτρης Τσίπας 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ