Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί του Wine Law μάς δίνουν την ευκαιρία για ένα απολαυστικό, γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα και άλλες χώρες μέσω των προϊόντων τους.

Στην Ίωνος Δραγούμη ένας ατμοσφαιρικός χώρος μάς υποδέχεται με μια τεράστια ποικιλία ετικετών και προτάσεων για να επιλέξουμε αλλά και για να δοκιμάσουμε. Δεν πρόκειται για μία απλή κάβα, αλλά για έναν χώρο, όπου η αγάπη και η φροντίδα για το καλό κρασί προσκαλεί από την πρώτη στιγμή κάθε οινόφιλο να πειραματιστεί με ποικιλίες και γεύσεις.

Summer Wine Tasting | Greek Edition

Στο Wine Law μάς προετοιμάζουν για το Καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τη Δευτέρα 27 Μαΐου και μέχρι το Σάββατο 1 Ιουνίου στην Ίωνος Δραγούμη 19 μάς περιμένουν για να γνωρίσουμε ελληνικές, ιδιαίτερες ροζέ ετικέτες που ενδείκνυνται για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για μία εβδομάδα μπορούμε να επισκεπτόμαστε τον χώρο τους και να απολαμβάνουμε μοναδικούς, ελληνικούς οίνους, είτε στην αυλή είτε περιπλανώμενοι ανάμεσα στα ράφια και ανακαλύπτοντας και άλλα μυστικά του κόσμου του κρασιού.

Επισκεφθείτε το Wine Law και γευθείτε το καλοκαίρι