Το Stay Strong, πρωτοπόρος στη διοργάνωση δράσεων με θέμα την άσκηση και τον υγιεινό τρόπο ζωής, ετοίμασε για εσάς μια ακόμα Κυριακή με το παιδί, μια δραστηριότητα που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους!

Αυτή τη φορά θα βρεθούμε σε ένα υπέροχο μονοπάτι μέσα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.

Μια υπέροχη μικρή διαδρομή μέσα στη φύση, σηματοδοτημένη με πασσάλους από ανακυκλωμένο πλαστικό.
Μια διαδρομή από κατάφυτες αλέες με λογής λογής δέντρα και φυτά, από ανοιχτούς χώρους με γρασίδι, από τον εντυπωσιακό καταρράκτη καθώς και ανάμεσα στα όμορφα κτήρια, η οποία θα σας καταπλήξει!
Το μονοπάτι είναι πλήρως σηματοδοτημένο και η σήμανση ακολουθεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές.Στο τέλος της διαδρομής τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν τις χορευτικές τους δυνατότητες με ένα μάθημα στους κήπους του ξενοδοχείου και μετά το τέλος της διαδρομής οι γονείς να απολαύσουν έναν καφέ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Κατάλληλο για ηλικίες από 3 ετών και άνω
Τα παιδιά θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από κηδεμόνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.
Η zumba θα πραγματοποιηθεί σε γρασίδι.
Ένας κηδεμόνας μπορεί να έχει υπό την επίβλεψη του έως 2 παιδιά.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και λαμβάνοντας υπόψη τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται αυτόν τον καιρό, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος και θα τηρούνται οι κατάλληλες αποστάσεις.

Κόστος συμμετοχής:
Ενήλικες: 10€/άτομο
1ο παιδί: 7€/παιδί
2ο παιδί: 3€/παιδί
.
Οι τιμές περιλαμβάνουν:
Δραστηριότητα ZUMBA με έμπειρη δασκάλα
Συνοδούς – Συντονιστές της εταιρίας μας για τον mini περίπατο
Εναν καφέ* για κάθε ενήλικα στο καφέ του Hyatt (μετά την ολοκλήρωση της δράσης)
Οργάνωση και συντονισμό από το Stay Strong Events
Φαρμακείο πρώτων βοηθειών
ΦΠΑ 24%
Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά.
*Η αγορά οποιουδήποτε άλλου ροφήματος χρεώνεται επιπλέον. Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες είναι απαραίτητη επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή rapid test 48ώρου για ενήλικες και παιδιά από 11 ετών και άνω, για την είσοδό σας στον χώρο του cafe. Για παιδιά κάτω των 11 ετών απαιτείται self test 12ώρου.
Τι να έχω μαζί μου;
– Αθλητικά παπούτσια
– Καπέλο
–Αδιάβροχο
– Δεύτερο T-shirt
– Μαντηλάκια και αντισηπτικό χεριών
– Μάσκα
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην ειδική φόρμα!
Αμέσως μετά την συμπλήρωση της φόρμας, θα σας σταλεί αυτόματα ένα email (Ελέγξτε και στα spam/προωθήσεις!) με όλες τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της κράτησής σας με προπληρωμή. Μετά τη διασταύρωση της πληρωμής σας θα στείλουμε το ακριβές σημείο και την ώρα συνάντησης, καθώς και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Δυνατότητα εξόφλησης με κατάθεση στην Εθνική τράπεζα ή πληρωμή με κάρτα. Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής επιτόπου. Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές χωρίς την εκ των προτέρων κράτηση θέσης.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες, περίπου στις 9πμ.  Για την αποφυγή συνωστισμού, είναι απαραίτητη η προκράτηση, επομένως, η ακριβής ώρα και το σημείο συνάντησης θα σας κοινοποιηθούν και μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, με την προπληρωμή της συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο messenger αλλά και στο email [email protected]

info
Κυριακή 20 Μαρτίου 2020
Hyatt Regency Thessaloniki
Κρατήσεις ΕΔΩ

Διοργανωτής: Stay Strong Events