Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγες ημέρες ο γερανός του Μετρό στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ Μετρό, Νίκος Ταχιάος.

Όπως αναφέρει, «ο πεζοδρόμιο της Εγνατίας, στο ύψος του εργοταξίου, θα παραδοθεί αποκατεστημένο στην τελική του μορφή, ενώ θα επιχειρηθεί και η αντικατάσταση των πετασμάτων, ώστε να αποκατασταθεί όσο είναι δυνατόν η θέα των καταστημάτων», εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως ο Δεκέμβριος θα μας βρει καινούριους με ανοιχτή αγορά.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει

Με πολύ καλή διάθεση μου πρότειναν να φωτίσουμε με χριστουγεννιάτικο στολισμό τον γερανό στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, έτσι για να φανεί κάτι θετικό στην νεκρή λόγω κορωνοϊού αγορά.

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι ο γερανός αυτός μετράει μέρες. Απομακρύνεται. Και το πεζοδρόμιο της Εγνατίας, στο ύψος του εργοταξίου, θα παραδοθεί αποκατεστημένο στην τελική του μορφή, ενώ θα επιχειρηθεί και η αντικατάσταση των πετασμάτων, ώστε να αποκατασταθεί όσο είναι δυνατόν η θέα των καταστημάτων. Ο Δεκέμβριος και –ελπίζω – η ανοιχτή αγορά θα μας βρουν καινούργιους.

 

Με πολύ καλή διάθεση μου πρότειναν να φωτίσουμε με χριστουγεννιάτικο στολισμό τον γερανό στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας,…

Posted by Νίκος Ταχιάος on Monday, November 16, 2020