Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017,στα πλαίσια των 2.000 δείπνων «γαλλικού τύπου» που θα προταθούν σε εστιατόρια σε όλον τον κόσμο για τον εορτασμό της γαλλικής γαστρονομίας, το Avenue 48 στο The Met Hotel προτείνει :

 

ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 21ης Μαρτίου 2017 /
MENU FRANÇAIS du 21 mars 2017
Απεριτίφ / Apéritif
GR Αλμυρά choux με μους καπνιστού σολομού, Κρέμα Roquefort με ποσέ αχλάδι σε κρασί Σάμου
FR Choux salés à la mousse de saumon fumé, poire pochée au roquefort et au vin doux de Samos
EN Salty «choux» with smoked salmon mousse,»roquefort» cream and poached pear in «Samos» sweet wine

Ορεκτικό / Entrée / Starter
GR Κλασσική Γαλλική κρεμμυδόσουπα με φρυγανισμένη μπαγκέτα ,λιωμένο τυρί brie και φρέσκο θυμάρι
FR: Soupe à l’oignon avec baguette grillée, brie fondu et thym frais
EN Classic French onion soup with toasted baguette , melted «Brie» cheese and thyme

Κυρίως πιάτα / Plat(s) / Main course(s)
GR Μοσχαράκι Προβηγκίας με συνοδεία από πατάτες a la «dauphinoise» , μανιτάρια και baby καρότα
FR Veau à la provençale, gratin dauphinois, champignons et carottes primeurs
EN Veal from Provence accompanied by potatoes a la «dauphinoise» , mushrooms and baby carrots

Επιλογή τυριών / Fromage(s) / Cheese course
GR Πιατέλα με ποικιλία γαλλικών τυριών και χειροποίητα κριτσίνια ελαιόλαδου
FR : Assortiment de fromages français et bâtonnets de pain maison à l’huile d’olive
EN Platter of plate cheese variety with Greek traditional olive oil sticks

Επιδόρπιο / Dessert
GR Crème brûlée με Σαντιγύ Κάστανου και μαύρα μούρα
FR : Crème brûlée à la chantilly de marrons et aux mûres noires
EN Crème brûlée with chestnut Chantilly and black berries

Τιμή /Prix / Price : 31€

info
Τρίτη 21 Μαρτίου
26th October str 48, 54627 Thessaloniki
www.chandris.gr
T:2310 017203 | e:fnb.themet@chandris.gr|Free underground parking

Αφιερώματα - Θέματα