ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 21ης Μαρτίου 2017 /
MENU FRANÇAIS du 21 mars 2017Απεριτίφ / Apéritif
GR Αλμυρά choux με μους καπνιστού σολομού, Κρέμα Roquefort με ποσέ αχλάδι σε κρασί Σάμου
FR Choux salés à la mousse de saumon fumé, poire pochée au roquefort et au vin doux de Samos
EN Salty «choux» with smoked salmon mousse,»roquefort» cream and poached pear in «Samos» sweet wine
Ορεκτικό / Entrée / Starter
GR Κλασσική Γαλλική κρεμμυδόσουπα με φρυγανισμένη μπαγκέτα ,λιωμένο τυρί brie και φρέσκο θυμάρι
FR: Soupe à l’oignon avec baguette grillée, brie fondu et thym frais
EN Classic French onion soup with toasted baguette , melted «Brie» cheese and thyme
Κυρίως πιάτα / Plat(s) / Main course(s)
GR Μοσχαράκι Προβηγκίας με συνοδεία από πατάτες a la «dauphinoise» , μανιτάρια και baby καρότα
FR Veau à la provençale, gratin dauphinois, champignons et carottes primeurs
EN Veal from Provence accompanied by potatoes a la «dauphinoise» , mushrooms and baby carrots
Επιλογή τυριών / Fromage(s) / Cheese course
GR Πιατέλα με ποικιλία γαλλικών τυριών και χειροποίητα κριτσίνια ελαιόλαδου
FR : Assortiment de fromages français et bâtonnets de pain maison à l’huile d’olive
EN Platter of plate cheese variety with Greek traditional olive oil sticks
Επιδόρπιο / Dessert
GR Crème brûlée με Σαντιγύ Κάστανου και μαύρα μούρα
FR : Crème brûlée à la chantilly de marrons et aux mûres noires
EN Crème brûlée with chestnut Chantilly and black berries
Τιμή /Prix / Price : 31€
info
Τρίτη 21 Μαρτίου
26th October str 48, 54627 Thessaloniki
www.chandris.gr
T:2310 017203 | e:fnb.themet@chandris.gr|Free underground parking |