Είναι από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά στέκια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η menta μάς υποδέχεται καθημερινά απέναντι από το Παζάρ Χαμάμ στα Λουλουδάδικα, στο πλακόστρωτο της Κομνηνών. Εκεί μοιραζόμαστε τις καθημερινές μας ιστορίες, απολαμβάνοντας την ποιοτική εξυπηρέτηση και επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Ένα coffee-break με γεύση ποιοτικού καφέ είναι το ιδανικό ξεκίνημα για μια γεμάτη ημέρα, αλλά και η καλύτερη ιδέα για ένα διάλειμμα ή συνάντηση με φίλους και συνεργάτες. Άλλωστε η menta φημίζεται για την προσοχή που δίνει στον καφέ, στον τρόπο σερβιρίσματός του, αλλά και στα συνοδευτικά.

Εκτός από τον καφέ, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να βρεθείτε εδώ. Ένα ποτήρι κρασί, για παράδειγμα, που θα επιλέξετε από την ενημερωμένη wine list είναι μια καλή ιδέα για το μεσημεράκι, για να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά ή τη βόλτα στην αγορά. Θα το συνοδεύσετε με προτάσεις για finger food, αλλά και γευστικά mini meals. Η απόλαυση βρίσκεται ακριβώς σ’ αυτές τις λεπτομέρειες και στη menta το γνωρίζουν καλά.

Κι όταν η μέρα δώσει τη σκυτάλη στη νύχτα, οι έμπειροι bartenders της menta ετοιμάζουν επιλεγμένα ποτά και cocktails για τη βραδινή σας έξοδο. Επίσης, γνωστοί djs εναλλάσσονται καθημερινά για να δώσουν στις βραδιές (κάποιες φορές και από το μεσημέρι) ρυθμό για να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί με γνωστές ξένες και ελληνικές επιτυχίες.

Το moto εδώ είναι: menta…serving quality!

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Κομνηνών 20 (Λουλουδάδικα)