Το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την επίσημη ίδρυση του, οργανώνει podcast με τον τίτλο «Μέλισσα: Γένους Θηλυκού». Πρόκειται για μια σειρά διαδικτυακών συζητήσεων με εργαζομένους του ιδρύματος και ανθρώπους διαφόρων ειδικοτήτων γύρω από θέματα που αφορούν το ίδρυμα και το γυναικείο φύλο.

Στις 8 Μάρτιου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας,  θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο η διευθύντρια του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», κα Βασιλεία Μαύρου, μας συστήνει στο ίδρυμα και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο αυτό προωθεί τη γυναικεία ανεξαρτησία και ενδυνάμωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις στους παρακάτω συνδέσμους:https://anchor.fm/melissa5385?fbclid=IwAR1AYsfZRRzNL_5OHhhnJaTl0qkQsB1ZvzpZy_rm_U0_ZXXN_KtVuJugFA0(anchor)καιhttps://open.spotify.com/show/5f0gxKhFRT96QNko43relT?fbclid=IwAR2IWaj-EajjVSFy6QQ6tOEMDo4gAC2E8pNcuavH3dQ3-YvazOfiSviLMdc (spotify).

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το έργο της «Μέλισσας» μπορούν παράλληλα να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ιδρύματος (http://www.stegimelissa.gr/index.asp) .

Ταυτόχρονα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες δράσεις της καμπάνιας και του ιδρύματος στις σελίδες της «Μέλισσας» στο Facebook (https://www.facebook.com/stegimelissa/) και στο Instagram (https://www.instagram.com/stegi_melissa/).