Και φέτος θα ζήσουμε τη χαρά των Χριστουγέννων με τις πιο μαγικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια!

Στον απόλυτο προορισμό shopping και διασκέδασης της πόλης, το Mediterranean Cosmos, μας περιμένουν ξεχωριστές γιορτινές εμπειρίες στο πιο ζεστό και παραμυθένιο περιβάλλον.

Ξεχωριστές γιορτινές εμπειρίες με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα εικαστικά εργαστήρια

Οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα εικαστικά εργαστήρια. Στο Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη τα παιδιά θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες, μοδάτους χιονάνθρωπους και τη διακόσμηση του περιτυλίγματος για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους!

Γιορτινές στιγμές στο Santas Music Stage και στο εργαστήρι LEGO®

Ακόμη, στο Santas Music Stage θα δημιουργήσουν γιορτινές δακτυλομαριονέτες, στολίδια χιονονιφάδες και τους πιο χαριτωμένους πιγκουίνους από κουκουνάρια, ενώ στο εργαστήρι LEGO® θα χτίσουν τουβλάκι-τουβλάκι LEGO® στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Στο Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη θα στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα καπέλα και ταμπελάκια για τα δώρα για να μην μπερδευτεί ο Άγιος Βασίλης, και θα μεταμορφωθούν με γιορτινό face painting!

Στον πιο εντυπωσιακό Θρόνο, ο Άγιος Βασίλης θα μας περιμένει για να τον συναντήσουμε, να φωτογραφηθούμε μαζί του και να μας χαρίσει τις χριστουγεννιάτικες ευχές του!

Πλήθος εκπλήξεων για τους επισκέπτες του Mediterranean Cosmos

Παράλληλα, οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από διασκεδαστικές παραστάσεις και να ταξιδέψουν με τις μελωδίες των πιο ξεχωριστών εορταστικών live.

 

Mediterranean Cosmos… spreads the joy of Christmas!

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ