Με την πολυβραβευμένη ταινία Ο Έκπτωτος / El Reino του ταλαντούχου Ισπανού Ροντρίγκο Σορογκόγιεν, ολοκληρώνονται οι προβολές του Δήμου Παύλου Μελά για το καλοκαίρι του 2020 στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Τζένη Καρέζη», στην Πολίχνη.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, η Εντεταλμένη σε θέματα πολιτισμού Ευαγγελία Καρακούτα και ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, προγραμμάτισαν 63 δωρεάν προβολές για τους σινεφίλ της Θεσσαλονίκης με σύνθημα ‘’τις ταινίες είναι ωραίο να τις βλέπουμε ΜΑΖΙ’’ και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων και των θεατών.

Η ιστορία της ταινίας:

Ο κόσμος ενός διεφθαρμένου πολιτικού καταρρέει στον “Έκπτωτο”, το νέο πολιτικό θρίλερ του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν (“Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει”) που μιλάει για την τεράστια πολιτική κρίση που έχει συγκλονίσει την Ισπανία – αλλά ταυτόχρονα είναι ανατριχιαστικά αναγνωρίσιμη σε όλον τον κόσμο. Έξυπνο, συναρπαστικό και επίκαιρο σινεμά, και μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς στην Ισπανία, με επτά βραβεία Γκόγια, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ και Β’ Ανδρικής Ερμηνείας.

Δείτε το trailer:

Ενισχύστε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σας ενημερώνει ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την είσοδο (προσέλευση από τις 20.30). Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

info
Θερινό Τζένη Καρέζη
Μαυρομιχάλη 1, Πολίχνη, Πάρκο Θερινού Σινεμά
Πληροφορίες: 2313 643-963, 2313 302833
«Ο Έκπτωτος» θα προβάλλεται από την Πέμπτη 27 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρες 21.15 και με προσέλευση από τις 20.30 λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων και της τήρησης  σειράς προτεραιότητας.