Το biscotto σε συνεργασία με την Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης SKNIPA και το beeramatistirio.gr  διοργανώνει ένα Masterclass πασουσίασης παραγωγής σπιτικής μπίρας  τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos

Κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης θα παρουσιαστούν 2 μέθοδοι παραγωγής μπίρας:
Η πρώτη θα είναι μέσω έτοιμου κιτ μπίρας και ο δεύτερος με την παραδοσιακή τεχνική allgrain.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν οι πρώτες ύλες και ο εξοπλισμός που απαιτούνται για την παρασκευή  χειροποίητη μπίρας.

Ελάτε να μάθουμε πως να φτιάχνουμε μπίρα  μόνοι μας, απλά και εύκολα!

 

Παρουσίαση: Αλέξανδρος Σουπιάδης/ Ιδιοκτήτης beeramatistirio.gr
Κανιατσιάκης Άγγελος / Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης.SKNIPA

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 6 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
masterclass δράσεις biscotto community