Το biscotto σε συνεργασία με την Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης SKNIPA και το beeramatistirio.gr διοργανώνει ένα Masterclass πασουσίασης παραγωγής σπιτικής μπίρας τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos
Κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης θα παρουσιαστούν 2 μέθοδοι παραγωγής μπίρας:
Η πρώτη θα είναι μέσω έτοιμου κιτ μπίρας και ο δεύτερος με την παραδοσιακή τεχνική allgrain.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν οι πρώτες ύλες και ο εξοπλισμός που απαιτούνται για την παρασκευή χειροποίητη μπίρας.
Ελάτε να μάθουμε πως να φτιάχνουμε μπίρα μόνοι μας, απλά και εύκολα!
Παρουσίαση: Αλέξανδρος Σουπιάδης/ Ιδιοκτήτης beeramatistirio.gr
Κανιατσιάκης Άγγελος / Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης.SKNIPA
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 6 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ