Στον πεζόδρομο Καλαμαριάς, συναντήσαμε το Marvel. Απλή, ξεκούραστη διακόσμηση, άνετες πολυθρόνες και καναπέδες, funk rock μουσική, φιλικό προσωπικό, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας στην περιοχή. Το όραμα, όταν δημιουργήθηκε το Marvel ήταν να προστεθεί μια ποιοτική σφήνα διασκέδασης στον πολυσύχναστο Πεζόδρομο με την έντονη εμπορική δραστηριότητα.

Coffee – Wines – Cocktails at Marvel

Αυτό είναι το τρίπτυχο γύρω από το οποίο το Marvel αναπτύσσει τη δραστηριότητά του και επιδιώκει να αγγίζει την τελειότητα στην προσέγγισή τους. Για το λόγο αυτό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα χαρμάνια του καφέ, με μονοποικιλιακούς κοκκους να αλέθονται τη στιγμή που παραγγέλνετε τον καφέ της προτίμησής σας και να σερβίρονται στα φινετσάτα ποτήρια και σωστά φλιτζάνια.

Η wine list είναι πλούσια με πολλές επιλογές από δημοφιλείς και πιο ψαγμένους αμπελώνες. Τα κρασιά σε ποτήρι είναι πολλά και τα απολμβάνετε με το σωστό τρόπο σερβιρίσματος και στη σωστή θερμοκρασία.

Όσο για τα cocktails, έχει γίνει και εδώ προσεκτική μελέτη. Οι έμπειροι bartenders μπορούν να σας ετοιμάσουν οποιοδήποτε από τα κλασικά cocktails επιθυμείτε, καθώς δε λείπει τίποτα από την άρτια ενημερωμένη κάβα του. Πέρα από τα κλασικά και διάσημα όμως, μας προτείνει και τα signature cocktails που έχουν δημιουργηθεί με δικές τους συνταγές αποκλειστικά για όσους θα το επισκεφτείτε.

Δοκιμάσαμε τα cocktails και σας προτείνουμε

  • Το best seller Marvelous Red με αρώματα Μαστίχας Skinos, βανίλιας, φράουλας και σιρόπι τόνκα.
  • Επίσης, αξιζει την προσοχή σας το Carribean Μemories, μια signature εκδοχή του mai tai. Πρόκειται για μια εξωτική πρόταση με tiki κουλτουρα, με βάση του ρούμι που ανακατεύεται με Pimento λικέρ, passion fruit και σιρόπι πικραμύγδαλο.

Τα events του Marvel

Ένας ακόμη από τους λόγους που το Marvel έχει γίνει αγαπημένο σημείο συνάντησης στην Καλαμαριά είναι τα events του. Κάθε Δευτέρα γιορτάζουμε την Cocktail Monday 
με όλα τα cocktails στα 5,50€. Ενώ στο Μονοπάτι του Κρασιού κάθε Τρίτη, η μέρα είναι αφιερωμένη στην οινοποσία. Επιλεγμένα οινοποιεία μας προτείνουν να εξερευνήσουμε τα κρασιά τους, αλλά και συγκεκριμένες ποικιλίες κρασιών από διάφορους αμπελώνες μα καλούν τα τις γνωρίσουμε. Απολαύστε το ποτήρι της επιλογής σας με 4€.

Κομνηνών 74, Καλαμαριά
Ανοιχτά: Από τις 08:00