Σίγουρα το Marine υποστηρίζει απόλυτα το είδος του All Day Bar αφού κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας έχει τον τρόπο να σε κερδίσει με την ποικιλία σε ροφήματα, ποτά και φαγητό αλλά και με την εξυπηρέτηση από το ενημερωμένο προσωπικό. Το συναντάμε σε δημοφιλές σημείο στο Λιμάνι της Καβάλας και από την πρώτη στιγμή κατανοούμε γιατί έχει γίνει το στέκι για τόσο πολύ κόσμο.

Από το πρωί μας προτείνει να απολαύσουμε στο άνετο περιβάλλον του τον καφέ ή το αγαπημένο μας ρόφημα με θέα στη θάλασσα. Ένα coffee break ακόμη και ένα επαγγελματικό ραντεβού παίρνει άλλη διάσταση στο Marine All Day. Μπορούμε μάλιστα να συνδυάσουμε τον καφέ μας και με κάποιο κρύο σνακ.

Το απόγευμα το σκηνικό αλλάζει

Όταν ο ρυθμός της ημέρας αρχίζει να μας αφήνει το Marine είναι έτοιμο για να μας υποδεχθεί για την έξοδό μας είτε αυτή είναι αργά το απόγευμα μετά τη δουλειά ή την αγορά είτε το βράδυ για ποτό, καλή μουσική και επιλεγμένες γεύσεις από το μενού.

Βραδιές απόλαυσης σ’ έναν χώρο με colonial στιλ στη διακόσμηση και έμφαση στην καλή εξυπηρέτηση. Τα χρώματα της θάλασσας συνδυάζονται με το ξύλο, την πέτρα, τα φυτά που αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της διακόσμησης.

Η κουζίνα του Marine ανοίγει στις 19:00 και ένα casual μενού είναι στη διάθεσή μας συνθέτοντας τη μία βραδινή εκδοχή, η οποία αλληλοσυμπληρώνεται από την ενημερωμένη λίστα κρασιών, τα signatures cocktails που ετοιμάζουν άρτια εκπαιδευμένοι bartenders και φυσικά την επιλεγμένη μουσική με ακούσματα indie pop και rock, afrohouse, oriental ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δε λείπουν και οι ελληνικές νότες.

Κάθε Πέμπτη ένα cocktail event μας δίνει την ευκαιρία να διευρύνουμε τους γευστικούς μας ορίζοντες σε ό,τι αφορά τα trends στα spirits και στις μίξεις. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία, καθώς το Marine δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην απόλαυσή σας.

Αυτός είναι και ο λόγος που για όσους το επιθυμούν διαθέτει και Sisha, τον γνωστό σε όλους ναργιλέ. Χαλαρώστε, λοιπόν, με την παρέα σας, απολαύστε ποτό και φαγητό και ετοιμαστείτε για όμορφες βραδιές με socializing με τις καλύτερες παρέες της Καβάλας.

 

Marine All Day Bar

Διεύθυνση
Πλατεία Καραολή & Δημητρίου 2, Καβάλα

Τηλέφωνο
2510830790

Email
[email protected]

Ανοιχτά
από τις 09:00

Ωράριο κουζίνας
19:00 – 01:00